HomeStiri Mondene Iulia Albu îl acuză pe fostul soț de inconștiență, după ce fiica lor a intrat în contact cu un infectat cu Coronavirus

Iulia Albu îl acuză pe fostul soț de inconștiență, după ce fiica lor a intrat în contact cu un infectat cu Coronavirus

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/10/Iulia-Albu-il-acuza-pe-fostul-sot-de-inconstienta-dupa-ce-fiica-lor-a-intrat-in-contact-cu-un-infectat-cu-Coronavirus.jpg

În urmă cu doar câteva zile, fiica Iuliei Albu a petrecut ceva timp cu tatăl său. Aceasta se pare că a intrat în contact cu două persoane testate pozitiv pentru noul Coronavirus, lucru ce a făcut-o pe Iulia să îl acuze de iresponsabilitate pe fostul ei soț.

„S-a rupt ceva în mine în momentul în care am aflat. Mi-a fugit, efectiv, pământul de sub picioare. În 2 și 3 octombrie, fiica mea a fost, conform programului stabilit de instanță, în grija tatălui ei. După petrecerea care a avut loc în data de 2 octombrie, la o terasă în aer liber, fostul meu soț a considerat de cuviință să continue, fără să ne informeze, petrecerea la dânsul acasă, împreună cu trei prietene ale Mikaelei. Aceasta, deși știa clar că acest lucru este contrar voinței noastre, mai ales în situația incidenței de peste 8 la mie din acel moment.

Iulia Albu îl acuză pe fostul soț de inconștiență, după ce fiica lor a intrat în contact cu un infectat cu Coronavirus in Stiri Mondene

Mai mult, dânsul a hotărât, cu de la sine putere si împotriva oricărei logici elementare, sa permită rămânerea peste noapte a uneia dintre fetițe. Fetița în cauză a fost diagnosticată miercuri ca fiind pozitivă, în contextul în care marți nu a fost la școală, 5 octombrie fiind ziua mondială a Educației.

Fostul meu soț m-a sunat pe 8 octombrie, seara, și mi-a spus că mama sa este pozitivă și subliniind faptul că X (n.r. – X este o persoana apropiată amândurora, care nu dorește să îi fie menționat numele) crede că ar trebui să îmi spună, deși el nu considera neapărat.

Am înlemnit. Am cerut mai multe detalii. Fostul meu soț mi-a povestit că mama lui avea simptome din data de 6, în contextul în care, pe 2 și 3 octombrie, Mikaela fusese acolo. La acest moment, încă nu știam nimic despre faptul că fuseseră și celelalte fetițe. În momentul în care i-am spus Mikaelei, aceasta a început să plângă, spunând că este doar vina ei.

Nu a vrut să îmi spună imediat. În jurul orelor 22, mi-a mărturisit că «au fost acasă la bunica trei fete», după ziua ei. Acela a fost momentul în care am aflat toată povestea. Și faptul că una dintre fetițe rămăsese peste noapte.
Sâmbăta, am sunat familia fetiței care m-a informat că este pozitivă. Și a început nebunia. Am constatat cu stupoare că ei nu știau că fosta mea soacră, cu care copiii au stat în casă, era pozitivă. Nici ei, nici ceilalți părinți ai copiilor care au fost acolo.

Iulia Albu îl acuză pe fostul soț de inconștiență, după ce fiica lor a intrat în contact cu un infectat cu Coronavirus in Stiri Mondene

Am dat eu toate telefoanele pe care fostul meu soț ar fi trebuit să le dea. Inclusiv pe grupul clasei, întrucât Mikaela mersese la școală pe datele de 6 si 7, cursurile fiind suspendate ulterior. Acestea sunt lucruri de bun-simț, elementare, pe care ORICE părinte responsabil trebuie să le facă.

În contextul în care două persoane care au petrecut o zi și o noapte într-un spațiu închis au început sa aibă simptome. Una fiind și diagnosticată în a treia zi după eveniment, una, fosta mea soacră, nepărăsind niciodată domiciliul său. Aceasta nu se poate deplasa singură. Deci ar fi fost imposibil ca Mikaela să nu fi fost expusă virusului.

Nu este prima oară când ne confruntăm cu așa ceva. Fostul meu soț este, deja, la a doua abatere din acest punct de vedere.
În plus, domnul Albu m-a informat că urmează să vină să o ia pe Mikaela weekendul următor, conform hotărârii judecătorești. Mama sa trebuie să stea în carantină paisprezece zile, nu șapte, cum vrea dânsul.

Iulia Albu a sunat la 112 în miez de noapte in Stiri Mondene

Nu știm cine s-a infectat primul. Nici dacă atât mama domnului Albu, cât si fetița în cauză nu au luat virusul de la o a treia persoană. Persoană care a fost în acel weekend în domiciliul fostului meu soț. Și nici nu contează.
Subliniez că fostul meu soț nu a făcut teste rapide. A lăsat această sarcină părinților copiilor prezenți. Eu i-am cerut acest lucru, precum și ca petrecerea Mikaelei să se desfășoare în aer liber…

Nu știu, până în acest moment, dacă fostul meu soț este pozitiv sau nu. Dar, printr-o minune, Mikaela a ieșit negativă la testarea PCR”, a spus aceasta pentru cancan.ro.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed