Home Stiri Iulia Albu îl trage la răspundere pe George Buhnici: „Vă deranjează că nu a fost «cosmetizat» pentru dumneavoastră?”

Iulia Albu îl trage la răspundere pe George Buhnici: „Vă deranjează că nu a fost «cosmetizat» pentru dumneavoastră?”

autor Mirela
318 views 2 minute timp de citit
  • George Buhnici a făcut mai multe comentarii sexiste și de discriminare la adresa sexului feminin.
  • Soția sa, Lorena Buhnici, i-a luat apărarea, spunând că ceea ce soțul ei a vrut să transmită a fost scos din context.
  • Iulia Albu este una dintre persoanele publice care l-a taxat pe acesta.

De câteva zile, George Buhnici se află în atenția tuturor, însă, de data aceasta, nu o face datorită unui motiv foarte bun. Aflat la mare, jurnaliștii de la ”XNS” i-au luat un interviu, moment în care George Buhnici a făcut mai multe declarații care au scandalizat pe toată lumea.

George Buhnici a făcut comentarii sexiste și de discriminare

Acesta le-a spus fetelor că trebuie să se ducă la sală, pentru a scăpa de vergeturi și de celulită, adăugând că, atunci când el vine la mare, vrea să vadă fetele cu un corp tonifiat. Ulterior, acesta și-a complimentat soția, spunând că arată „ca o minoră”, iar toate aceste lucruri au dus la un val de reacții în lanț.

Pe lângă persoanele obișnuite care au comentat în legătură cu acest subiect, s-au numărat și mai multe vedete. Una dintre ele este chiar Iulia Albu care i-a transmis un mesaj extrem de tăios lui George Buhnici.

Ce mesaj i-a transmis Iulia Albu?

„În legătura cu sinuciderea mediatică a domnului George Buhnici, despre care vuiește tot Internetul. Nu am și nu am avut niciodată nicio plăcere să distrug imaginea nimănui. Nu cred că este normal să zdrobești un om atunci când este jos, indiferent cine este, DAR DA, societatea va face asta atunci când cineva trece peste limită. Domnule Buhnici, sunteți un om MIC.

Soția dumneavoastră nu arată că o minoră, ci ca o FEMEIE, așa cum și alte femei arată ca FEMEI. Mă îngrijorează sincer faptul că declarați că «șansa» dumneavoastră «în viața a fost că soția» dumneavoastră «arată că o minoră» . Oare ce doriți să spuneți? Aveți ceva de mărturisit? Întâmplător, interviul l-ați acordat unora dintre colegii mei și nu îmi amintesc să vă fi pus cineva pistolul la tâmplă. Vă deranjează că nu a fost «cosmetizat» pentru dumneavoastră?

V-am auzit spunând că dumneavoastră mergeți la mare, că să vedeți piele și că este normal să va uitați după «ț#țe și [email protected]» și, dacă «vrei să te împrietenești cu mine, trebuie să îmi arăți mai mult decât un decolteu». Eu sigur nu vreau să mă «împrietenesc» cu cineva că tine”, i-a transmis Iulia Albu.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies