Home Stiri Iulia Albu își face injecții în scalp cu propriul sânge

Iulia Albu își face injecții în scalp cu propriul sânge

autor Mirela
402 views 2 minute timp de citit
  • Iulia Albu șochează mereu, fie prin apariții, fie prin ceea ce decide să facă.
  • Criticul de modă acordă o atenție sporită modului în care arată.
  • O zicală veche spune că „Baba suferă la frumusețe”, iar acest lucru se aplică și în cazul Iuliei Albu.

Iulia Albu șochează mereu, fie prin apariții, fie prin ceea ce decide să facă, iar una dintre procedurile sale de înfrumusețare nu se lasă mai prejos.

Criticul de modă acordă o atenție sporită modului în care arată și, pentru a avea o apariție demnă de nota zece, aceasta nu se dă la o parte de la nimic.

Iulia Albu își injectează sânge în propriul scalp

O zicală veche spune că „Baba suferă la frumusețe”, iar acest lucru se aplică și în cazul Iuliei Albu. Jurata de la Antena 1 apelează la această procedură care pare destul de înfricoșătoare, pentru a stimula creșterea părului.

De asemenea, conform libertatea.ro, aceasta își face timp și pentru a ajunge la clinicile de înfrumusețare, pentru a beneficia de tratamente faciale și corporale și este fidelă celor doi medici la care merge de ceva timp.

Mai mult decât atât, pentru cei de la viva.ro, Iulia Albu a recunoscut că are și alte intervenții pe care și le face în mod regulat și a negat zvonurile conform cărora are silicoane și cele conform cărora ar avea vreo intervenție la nivelul buzelor.

Criticul de modă admite că se va căsători cu Mike

Iulia Albu are o relație de lungă durată cu Mike, iar lucrurile sunt atât de serioase, încât cei doi chiar au vorbit și despre nuntă și, cel mai important, discuțiile se vor și concretiza.

„Există momente în relația noastră când comentăm tot felul de lucruri, cum ar fi și acesta, și tot ce pot să-ți spun este că suntem într-un consens absolut, iar nunta mea cu el nu va fi deloc la fel ca nunta mea anterioară”, a spus Iulia pentru cei de la viva.ro.

Mai mult decât atât, jurata a specificat și faptul că nu ar spune „nu” unei a doua sarcini, dar nu își face planuri în acest sens și lasă lucrurile să vină de la sine.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies