HomeStiri Iulia Albu, luată peste picior de Andreea Marin: „Nu mai țin minte exact cine a încercat ironia, doamna sau găina”

Iulia Albu, luată peste picior de Andreea Marin: „Nu mai țin minte exact cine a încercat ironia, doamna sau găina”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 677 views 3 minute timp de citit

În ultima vreme, Iulia Albu pare să arunce săgeți în diferite persoane publice și, de data aceasta, a venit rândul Andreei Marin să fie luată în vizor. Totul a început în urmă cu ceva timp, atunci când prezentatoarea TV a fost subiectul ironiilor criticului de modă.

În cadrul emisiunii Teo Show, aceasta a vorbit despre momentele în care Iulia Albu a luat-o în derâdere, menționând că, acum, este suficient de matură cât să nu mai pună astfel de lucruri la suflet.

Andreea Marin: „Câți n-au încercat… Asta cu deranjatul la mine… sunt trecută prin de toate și mai puțin mă deranjează. Sunt foarte bine antrenată. Știi cum depășești treaba asta? Știi cine ești, pe ce te bazezi și nu te interesează ce spun alții.

Doamna cu găina, Iulia Albu. Nu mai țin minte exact cine a încercat ironia, doamna sau găina, dar a încercat-o. Nu i-a ieșit, nu a avut prea mult haz. Acesta e răspunsul. E o modă să încerci să te agăți de cei de care ești sigură că nu îți dau răspunsul înapoi. E comod”, a spus aceasta.

De curând, Andreea Marin s-a bucurat de o realizare foarte mare, atunci când a câștigat sezonul doi Masked Singer. Fosta soție a lui Ștefan Bănică junior s-a declarat onorată de faptul că a fost văzută ca o actriță, datorită talentelor scenice.

„A fost onorant faptul că v-ați gândit la un mare actor sau la o mare actriță. Dificil a fost să fac vocea asta masculină sau să nu vorbesc moldovenește. Inna a fost pe aproape, de când a zis că mă urmărește pe Instagram, cu grădina… de atunci, n-am mai postat nimic.

Nu există, nu puteam să risc așa ceva. Nimic, nimic. Și îmi cer scuze față de Violeta și față de partenerul meu de viață, n-am putut să le zic adevărul. Ei știau că fac un proiect special”, a spus Andreea Marin, mândră de ceea ce a realizat la Masked Singer România…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..