HomeStiri Mondene Iulia Albu, mărturisiri emoționante despre copilăria sa

Iulia Albu, mărturisiri emoționante despre copilăria sa

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/11/Iulia-Albu-marturisiri-emotionante-despre-copilaria-sa-3.jpg

De curând, Iulia Albu și-a amintit de copilăria sa. Vedeta a povestit pe pagina sa de Instagram despre animalul ei de pluș preferat, dar și despre cum inaugurarea metroului din Drumul Taberei i-a amintit de copilărie.

Iulia Albu, mărturisiri emoționante despre copilăria sa in Stiri Mondene„Ce vremuri! ??‍♀️ Donald si cu mine, în metrou Magistrala Drumul Taberei. O parte din copilăria mea, mai exact, până la șapte ani, am locuit cu bunicii mei pe strada Segarcea nr. 3, în… Drumul Taberei. Jucăriile mele preferate erau o păpușă rusească cu capul mare, un cățeluș din plus pe roți, pe care îl plimbam peste tot cu o sfoară, și… DONALD.
DONALD era însă privilegiat. Pe el îl luam și în vacanțele la Horezu, așa încât jumătate din viață și-a petrecut-o mâncând șerbet în salonul mare.

Iulia Albu, mărturisiri emoționante despre copilăria sa in Stiri MondeneDin nefericire, DONALD al meu a dispărut într-o zi, la fel ca majoritatea păpușilor mele. Ani mai târziu, l-am regăsit pe un site și am știut că trebuie să ne reunim. Nu puteam lipsi de la inaugurarea magistralei. Așadar, am fost acolo. Împreună. Nu îți uita trecutul. El dă valoare prezentului”, a scris Iulia în mediul online.

Iulia Albu, mărturisiri emoționante despre copilăria sa in Stiri MondeneÎn urmă cu ceva timp, fosta soție a lui Mihai Albu a vorbit despre momentul în care l-a cunoscut pe actualul ei iubit. „Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele. Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult. Și care știe să mă și laude atunci când este cazul…

A fost cel mai de succes blind date din istorie. Nu știam absolut nimic unul despre celălalt. El nu mai venise de foarte mult timp în România, nu știa cine sunt. Nu știa de găină … Iar eu nu știam nimic despre el. O prietenă comună ne-a făcut lipeala. Mi-a spus că ieșim la masă și la masă a apărut”, a spus Iulia pentru cei de la cancan.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed