Home Stiri Iulia Albu nu va mai face parte din echipa PRO TV

Iulia Albu nu va mai face parte din echipa PRO TV

autor Buinoschi Andreea
271 vizualizari

Iulia Albu a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce, ieri, a anunțat că nu va mai face parte din echipa PRO TV. Fosta soție a lui Mihai Albu a decis să nu mai colaboreze ce postul de televiziune, iar unii internauți au susținut-o în decizia pe care a luat-o.

„A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulțumesc, ProTV și întregii echipe «La Măruță», pentru patru ani frumoși. Sunt mândră că «Marțea Neagră cu Iulia Albu», proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016, și-a făcut debutul pe TV începând cu 2018 și nu oriunde, ci la ProTV. Vă mulțumesc vouă, celor ce mă urmăriți și datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează??? Vă pupă cu drag și drac, a voastră, Domnița de Alba”, a spus Iulia pe pagina sa de Instagram.

„Era și timpul să închei colaborarea cu Măruță, meriți ceva mai bun”, „Foarte frumos când pleci și mulțumești, alții, de obicei, se bălăcăresc”, „Și unde te urmărim? De acum încolo?”, au fost câteva reacții din mediul online.

În urmă cu ceva timp, Iulia Albu a vorbit despre relația pe care o are cu Mike, spunând că, la început, nu a crezut că poate fi ceva între ei.

„Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele.  Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult. Și care știe să mă și laude atunci când este cazul.

Cel mai important este să ai lângă tine o persoană care să-ți poată spune că greșești într-un fel în care să nu te simți rănită sau să simți că nu ești ceea ce trebuie…

O prietenă comună ne-a făcut lipeala. Mi-a spus că ieșim la masă și la masă a apărut Mike. (…) După prima întâlnire, eu am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om. A fost așa un sentiment puternic de revoltă. Era foarte arogant. După o lună, m-a sunat și mi-a spus să ne întâlnim și, de atunci, nu ne-am mai despărțit”, a spus criticul de modă, potrivit celor de la cancan.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies