Home Stiri Iulia Albu o critică pe Andreea Esca: „De natură să dea o stare proastă oricui”

Iulia Albu o critică pe Andreea Esca: „De natură să dea o stare proastă oricui”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 430 views 2 minute timp de citit

Iulia Albu a spus ce părere are despre ținutele Andreei Esca. Chiar dacă prezentatoarea, la televizor, are o ținută office, în viața de zi cu zi, preferă să se îmbrace lejer și se pare că acest lucru nu este pe placul Iuliei Albu.

„Acei colțunași pe care îi are pe pantofi și cu acel tricou roz pe care scrie «Te iubesc» cred că sunt de natură să dea o stare proastă oricui. (…) E clasică, în sensul în care poartă tot timpul același lucru”, a spus Iulia la Antena Stars.

Iulia Albu a spus ce relație există între fiica sa, Mikaela, și actualul ei iubit

„Mikaela îl adoră, pur şi simplu, iar el nu concepe ca ea să pățească vreodată ceva rău. El este omul care a învățat-o să treacă singură strada, el este cel care a vorbit zilnic cu ea engleză, el este cel care are grijă ca ea să petreacă timp de calitate cu prietenii ei şi el este cel care, înainte de şcoală, în fiecare dimineață, toată vara şi toată toamna, iese cu ea la plimbare cu rolele sau bicicleta. Mă emoționează fiecare moment în care Mikaela aleargă şi îi sare în brațe, spunându-i că îl iubește”, a spus Iulia, conform celor de la spynews.ro.

„În fiecare zi, mă trezesc şi îi mulțumesc lui Dumnezeu că am lângă mine un copil minunat şi un bărbat superb care îmi iubește toate micile defecte și ştie să îi fie tată Mikaelei.  Ne dorim foarte mult să avem trei copii. Unul îl avem deja, rămân doi de planificat. Am trecut împreună prin momente foarte dificile, însă cauzele au fost mereu externe. Am luptat împreună pentru tot. El este stânca mea, iar eu a lui”, a mai spus criticul de modă.

„Acum iubesc din nou, este bine, nu este exclus să ajung din nou la altar. Și, da, îi voi da soției numele meu de familie. Chiar dacă mai există o domniță Albu, vor fi două. Sper doar ca viitoarea soție să nu-mi vină cu găini în casă, nu vreau să o iau de la început cu circul”, a spus și Mihai Albu pentru impact.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies