HomeStiri Iulia Albu povestește cum se înțelege Mikaela cu actualul ei iubit

Iulia Albu povestește cum se înțelege Mikaela cu actualul ei iubit

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 955 views 3 minute timp de citit

Iulia Albu povestește cum se înțelege Mikaela cu actualul ei iubit. Criticul de modă are o relație de mai mulți ani, iar, acum, în viața fiicei sale, a apărut un alt bărbat, pe lângă tatăl său biologic.

IULIA 12„Mikaela îl adoră, pur şi simplu, iar el nu concepe ca ea să pățească vreodată ceva rău. El este omul care a învățat-o să treacă singură strada, el este cel care a vorbit zilnic cu ea engleză, el este cel care are grijă ca ea să petreacă timp de calitate cu prietenii ei şi el este cel care, înainte de şcoală, în fiecare dimineață, toată vara şi toată toamna, iese cu ea la plimbare cu rolele sau bicicleta. Mă emoționează fiecare moment în care Mikaela aleargă şi îi sare în brațe, spunându-i că îl iubește”, a spus Iulia, conform celor de la spynews.ro.

IULIA 13„În fiecare zi, mă trezesc şi îi mulțumesc lui Dumnezeu că am lângă mine un copil minunat şi un bărbat superb care îmi iubește toate micile defecte și ştie să îi fie tată Mikaelei.  Ne dorim foarte mult să avem trei copii. Unul îl avem deja, rămân doi de planificat. Am trecut împreună prin momente foarte dificile, însă cauzele au fost mereu externe. Am luptat împreună pentru tot. El este stânca mea, iar eu a lui”, a mai spus criticul de modă.

IULIA 14

Iulia Albu, ironizată de Mihai Albu

„Acum iubesc din nou, este bine, nu este exclus să ajung din nou la altar. Și, da, îi voi da soției numele meu de familie. Chiar dacă mai există o domniță Albu, vor fi două. Sper doar ca viitoarea soție să nu-mi vină cu găini în casă, nu vreau să o iau de la început cu circul. Nu am de ce să îi cer voie Iuliei, numele este al meu. Tata era din zona Alba Iulia, de aceea ne cheamă Albu. La divorțul de Iulia, numele a fost parte din negociere, i l-am lăsat, pentru că și-a construit cariera pe acest nume”, a spus designerul de pantofi, pentru cei de la impact.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed