Home Stiri Iulia Albu, primele declarații despre nunta și copilul cu Mike: „Există…”

Iulia Albu, primele declarații despre nunta și copilul cu Mike: „Există…”

autor Mirela
204 views 2 minute timp de citit
  • Iulia Albu are o relație stabilă și foarte frumoasă cu Mike.
  • Iulia Albu susține că ea și Mike vor face nunta, iar evenimentul se anunță a fi unul spectaculos,
  • Aceasta va lăsa totul în voia sorții, întrucât viața le așază așa cum știe ea cel mai bine.

Iulia Albu are o relație stabilă și foarte frumoasă cu Mike. Criticul de modă este extrem de discret în ceea ce privește acest aspect și spune doar ceea ce vrea despre viața ei personală, pentru ca niciun curios să nu fie implicat.

În cadrul unui interviu, Iulia a abordat atât subiectul nunții, cât și pe cel al sarcinii. Din fericire, ea și iubitul ei sunt pe aceeași lungime de undă, iar viitorul se arată a fi unul extrem de promițător pentru cei doi.

Iulia și Mike au planuri mari de viitor împreună

Iulia Albu susține că ea și Mike vor face nunta, iar evenimentul se anunță a fi unul spectaculos, dar care nu va avea nicio legătură cu nunta pe care aceasta a avut-o cu Mihai Albu.

„Există momente în relația noastră când comentăm tot felul de lucruri, cum ar fi și acesta, și tot ce pot să-ți spun este că suntem într-un consens absolut, iar nunta mea cu el nu va fi deloc la fel ca nunta mea anterioară”, a spus Iulia pentru cei de la viva.ro.

Cât despre copil, jurata de la Antena 1 a spus că nu se gândește la acest lucru și că nu își face niciun plan, deoarece va lăsa totul în voia sorții, întrucât viața le așază așa cum știe ea cel mai bine.

Mike și Mikaela, fiica Iuliei, se înțeleg de minune

Iulia Alu are încă un motiv de bucurie, deoarece Mike și fiica ei se înțeleg de bine. Conform spuselor sale, Mikaela „îl adoră” pe Mike, iar acesta nu poate accepta ca micuța să pățească ceva rău.

Mai mult decât atât, Iulia susține că iubitul ei a învățat-o să vorbească engleză, ce să facă pentru a fi în siguranță, dar și cum să petreacă timpul de calitate cu oamenii care merită.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies