Iulia Albu, primele declarații despre nuntă: „Vreau să mă căsătoresc în fața lui Dumnezeu”

Share

În prezent, Iulia Albu are o relație de mai mulți ani cu un bărbat pe care îl ține ascuns de ochii tuturor. De curând, vedeta a mărturisit că își dorește să se mărite, dar nu neapărat în modul tradițional, în biserică.

„Nu țin neapărat să mă căsătoresc într-o biserică în sensul tradițional, dar vreau să mă căsătoresc în fața lui Dumnezeu”, a spus criticul de modă pentru cei de la Antena Stars, relatează cancan.ro.

În urmă cu ceva timp, fosta soție a lui Mihai Albu a povestit cum ea și actualul ei partener s-au cunoscut. Deși, la început, după prima întâlnire, nici nu a vrut să îl mai vadă, lucrurile s-au schimbat și, în prezent, nu își vede viața fără el. Iulia se declară extrem de fericită și de împlinită în acest moment.

„Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele. Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult. Și care știe să mă și laude atunci când este cazul.

A fost cel mai de succes blind date din istorie. Nu știam absolut nimic unul despre celălalt. El nu mai venise de foarte mult timp în România, nu știa cine sunt. Nu știa de găină … Iar eu nu știam nimic despre el. O prietenă comună ne-a făcut lipeala. Mi-a spus că ieșim la masă și la masă a apărut.

După prima întâlnire, eu am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om. A fost așa un sentiment puternic de revoltă. Era foarte arogant. După o lună, m-a sunat și mi-a spus să ne întâlnim și, de atunci, nu ne-am mai despărțit”, a mai spus aceasta, în urmă cu ceva timp, potrivit sursei menționate anterior…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news