Iulia Albu, reacție acidă la adresa unei vedete: „Arăți ca Bianca Drăgușanu”

Share

Iulia Albu a avut o reacție acidă la adresa unei vedete de la noi, în legătură cu presupusele operații estetice ale acesteia. Mai exact, criticul de modă a făcut o paralelă între Andreea Bănică și Bianca Drăgușanu.

„Are povestea asta, tot timpul să adauge ea ceva. Cum ar fi aici acea curea. De ce trebuia să pui o curea pe o rochie ce e deja mulată? Din această încercare exagerată de a-ți sublinia talia, poți să o faci să dispară cu totul. Nu poți să îmi spui că ai plecat arătând ca Adelina Pestrițu înainte de operații și arăți ca Bianca Drăgușanu după operații și nu ai făcut nimic. Atunci, avem o problemă”, a spus Iulia Albu în cadrul emisiunii Poliția Modei.

„Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. Mă dau foarte tare cu un ruj pe lângă, ca să am buza cât mai mare, dar, pe viitor, îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni, pentru că înaintez în vârstă”, a spus artista pe pagina sa de Instagram.

Iulia Albu spune ce părere are despre operațiile estetice

„Mi se pare nociv ca toate persoanele publice din România să își ascundă de publicul lor intervențiile pe care le fac constant. Sunt de acord că, întrucâtva, asta ține de intimitatea fiecăruia, însă, atât timp cât poți scoate pur și simplu o întrebare din interviu, a da un răspuns care este ridicol este deja ceva ce ţine de integritatea morală, un atribut care poate lipsi unei fete care apare în lenjerie intimă la TV însă NICIODATĂ unui entertainer.

Da, am şi alte intervenții pe care le fac periodic. Nu, nu am absolut nicio intervenţie la nivelul buzelor şi nu am acid hialuronic și, în mod cert şi vizibil, nu am silicoane”, a spus Iulia Albu pentru cei de la viva.ro…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news