HomeStiri Mondene Iulia Albu, reacție tăioasă la adresa Adelinei Pestrițu: „Fostă dansatoare de club”

Iulia Albu, reacție tăioasă la adresa Adelinei Pestrițu: „Fostă dansatoare de club”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Iulia-Albu-reactie-taioasa-la-adresa-Adelinei-Pestritu-„Fosta-dansatoare-de-club-3.jpg

Iulia Albu și Adelina Pestrițu au dat startul unuia dintre cele mai mari scandaluri de început de an. După ce și-au aruncat cuvinte grele la televizor, chiar în emisiunea lui Cătălin Măruță, au mutat „războiul” în mediul online. Amândouă au scos artileria grea și își răscolesc trecutul una alteia.

Iulia Albu, reacție tăioasă la adresa Adelinei Pestrițu „Fostă dansatoare de club” in Stiri Mondene

În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Adelina a trebuit să caracterizeze mai multe persoane, printre care s-a numărat și Iulia Albu. Cum acestea nu se mai înțeleg de ceva vreme, fosta soție a lui Liviu Vârciu a spus la adresa criticului de modă „cotcodac”, făcând aluzie la găina pe care a avut-o ca animal de companie.

Pentru a-și lua revanșa, Iulia a anunțat că emisiunea de pe 26 ianuarie o va dedica exclusic Adelinei. Mai mult decât atât, fosta soție a lui Mihai Albu a mai publicat, pe contul ei de Instagram, mai multe fotografii de pe vremea când Adelina a fost dansatoare în Ibiza și a readus în discuție nota de la BAC pe care aceasta a luat-o.

Iulia Albu, reacție tăioasă la adresa Adelinei Pestrițu „Fostă dansatoare de club” in Stiri Mondene

„Am ajuns aici. În punctul în care o persoană cu un trecut de dansatoare în cluburi, care a putut doar 3,60 la BAC la limba română, o persoană CONTROVERSATĂ atât ca pregătire, cât și ca trecut, proclamată INFLUENCERUL ANULUI 2019, să cotcodăcească Live în 2020.

delina Pestrițu este o persoană cu un trecut CONTROVERSAT. Nu pentru că ar fi decis să dispară cinci ani în Tibet. Adelina Pestrițu este o fostă dansatoare de club, care a obținut nota 3,60 la BAC la limba română, conform propriile declarații. Este o persoană care cotcodăcește și se scălămbăie. Valoarea ei este… ca deocamdată, încă, este”, a spus Iulia Albu, pe pagina sa de Instagram.

Iulia Albu, reacție tăioasă la adresa Adelinei Pestrițu „Fostă dansatoare de club” in Stiri Mondene

În urmă cu mai mult timp, în cadrul unui interviu, Adelina a spus că o apreciază pe Iulia, iar comentariile sale i se pare foarte bine întemeiate. „Mie nu-mi este teamă de nimeni în general (n.r.: dacă îi este teamă de cuvintele, de o caracterizare din partea Iuliei Albu). Și cu Iulia am fost colegă în trecut. E normal, odată ce ea știe cu ce se mănâncă acest domeniu și își spune părerea într-un mod elegant și civilizat, este de respectat. Am văzut că face o treabă foarte bună acolo, la «Bravo, ai stil!» și cred că o avantajează postul pe care îl are acum. Cred că e fericită cu ceea ce face, pentru că este domeniul ei și poate pe viitor, ne vom mai întâlni. Da, am avut o colaborare foarte frumoasă”, a declarat aceasta.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed