Home Stiri Iulia Albu, reacții acide la adresa lui Codin Maticiuc: „Mi se pare ipocrizie”

Iulia Albu, reacții acide la adresa lui Codin Maticiuc: „Mi se pare ipocrizie”

autor Buinoschi Andreea
202 vizualizari

Mihai Bendeac s-a implicat în campania de strângere de fonduri organizată de Codin Maticiuc și a scos la vânzare un vin, iar încasările vor merge către renovarea spitalelor din țara noastră. Pe sticla pe care Codin o promova, a scris un mesaj care nu a fost pe placul Iuliei Albu.

„Codin Maticiuc. Ce a scris pe sticlă? Nu văd foarte bine. Servitoare? Mi se pare penibil, este frumos gestul lui cu vinul lui Mihai Bendeac (n.r. – banii din vânzarea lui vor fi donați), dar nu sunt de acord cu acest cuvânt. Este un gest urât în anul 2021.

Nu există slugi sau slujitoare, ci doar oameni care muncesc pentru noi ceva, contra cost. Dacă nu putem spune «țigan» sau «negru», nici «servitoare» sau «slugă» nu ar trebui să mai existe, să mai fie spus. Mi se pare ipocrizie”, a spus Iulia Albu în cadrul unei emisiuni difuzate la PRO TV.

„Cum, de ce e urât mesajul? E ca atunci când zici «a înjurat ca un birjar». Hai, măi, Iulia! Codin, te așteptăm cu mesajul modificat pentru 2021”, a reacționat Cătălin Măruță imediat.

„Proiectul acesta constă în renovarea unei secții de pediatrie în care sunt tratați copiii bolnavi de cancer. Am început prin a renova acoperișul și a pune plase de țânțari. Vom continua cu montarea de aparate de aer condiționat și, în general, cu îmbunătățirea condițiilor din fiecare cameră.

Eu merg de câțiva ani la Fundeni, printr-un grup pe care-l găsiți pe Facebook, se numește @oferaindarunzambet. Mergem și facem de câteva ori pe an gesturi mici pentru copii. Prima mea vizită, prima ușa deschisă acolo a fost cea de la camera 702. Fetița de acolo s-a stins câteva zile mai târziu și, în memoria ei, m-am apucat de acest proiect…

Fiecare dintre noi are obligația să se implice în ceva, să lase ceva în urmă direct proporțional cu posibilitățile sale materiale. Primul lucru care se naște de aici e puterea exemplului și de aici putem porni educația copiilor noștri”, a spus Codin, conform super-job.ro, despre campania care se află în desfășurare.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies