Home Stiri Iulia Albu, remarcă acidă la adresa Mihaelei Rădulescu: „Domnului Felix îi plac parașutele”

Iulia Albu, remarcă acidă la adresa Mihaelei Rădulescu: „Domnului Felix îi plac parașutele”

autor Mirela
228 vizualizari

În cadrul emisiunii sale de pe Antena Stars, Poliţia Modei, Iulia Albu a făcut o remarcă extrem de tăioasă la adresa Mihaelei Rădulescu. Aceasta a dat de înţeles cum o vede pe prezentatoarea de la PRO TV, chiar de faţă cu invitaţii săi, Cuza şi Emi, care, în acel moment, au încercat să schimbe subiectul, pentru ca lucrurile să nu degenereze.

„Dar și domnului Felix îi plac parașutele… și vouă nu?”, a spus criticul de modă. Emi a încercat să încheie subiectul, dând imediat o replică: „Mai mult parapanta”.

În urmă cu puţin timp, Iulia Albu a revenit în atenţia publicului, atunci când a spus ce părere are despre Anamaria Prodan. Cele două nu s-au înţeles foarte bine până de curând, dar apele dintre ele par să se fi liniştit destul de mult în ultima vreme şi, acum, fostul jurat de la Kanal D a spus despre intervenţiile pe care le-a avut în ceea ce priveşte stilul vestimentar al impresarului.

„N-ai voie să îți comentezi prietenii, foștii prieteni, foștii clienți de styling? Am colaborat un pic, foarte puțin, nu contează. Nu avem parti-pris aici. Vorbim astăzi despre Anamaria Prodan.

Stilul Anamariei Prodan a suferit multe modificări. Cred că toți i-am spus să scape de palmier. Ne-am dat seama toți că palmierul a făcut-o celebră. Este o femeie asumată și care a încercat mereu să se perfecționeze din anumite aspecte. Primele imagini apărute cu ea în presă erau niște nuduri. A ajunge din punctul acela în punctul de a fi respectată și… Noi, aici, nu ne vom lua de felul în care arată oamenii. (…) Imaginea generală nu are nicio legătură cu suma pe care o plătești pentru o etichetă sau trei”, a spus fosta soţie a lui Mihai Albu în cadrul emisiunii sale…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies