Home Stiri Iulia Albu, remarci acide la adresa Andreei Bănică: „E nepoliticos să apari mai dezbrăcată”

Iulia Albu, remarci acide la adresa Andreei Bănică: „E nepoliticos să apari mai dezbrăcată”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 739 views 2 minute timp de citit

Andreea Bănică a plecat într-o vacanță exotică, departe de România. Cu toate acestea, nu a scăpat de ochii vigilenți ai Iuliei Albu. Criticul de modă a analizat pozele din vacanță ale vedetei și nu a fost foarte încântat de ceea ce a postat artista în mediul online.

„E Săptămâna Mare, avem voie să spunem ceva de rău? Eu cred în Dumnezeu. Astăzi, avem de discutat și ce s-a întâmplat la Oscaruri, dar și aici. Andreea Bănică a fost în Kenya, acolo e nepoliticos să ai părul despletit, să apari mai dezbrăcată.

Mi se pare jenant cum a apărut într-o poză alături de cineva. Se vedea că omul nu se simțea confortabil. Mi se pare bine să citiți când mergeți într-o destinație, să vedeți obiceiurile locului.

Nu este nimic mai de prost gust decât să te pozezi în iarbă cu tocuri. Tocurile se pot rupe, se pot umple de noroi. Eu apreciez că încerci să faci content mai de calitate, dar mai încearcă, pentru că ești o fată smart și o să-ți iasă până la urmă. Și Madonna a mers în Kenya, dar era foarte îmbrăcată, chiar dacă nu avea părul prins”, a spus Iulia Albu în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

În urmă cu ceva timp, Andreea Bălan a acordat un interviu pentru cei de la adevarul.ro și a vorbit despre primele contacte cu lumea muzicii. „Obstacole în viaţa mea au fost foarte multe. Pe la tot felul de festivaluri pe unde participam, toată lumea avea pile, relaţii, aşa se câştigau premiile. Şi pe mine, practic, asta mă dezamăgea pe moment, dar m-a făcut să devin puternică, să fiu ceea ce sunt azi.

Făceam pian, făceam canto, asta am făcut de mică. La patru ani şi jumătate, asta mi s-a spus că trebuie să fac. Adrian Păunescu m-a descoperit, el m-a dus la Cenaclul Flacăra şi i-a spus tatălui meu că ar trebui să ajung la Bucureşti, dar tatăl meu nu avea cum să plece la Bucureşti cu mine”, a spus artista pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies