Home Stiri Iulia Albu, revoltată pe anumite mame din showbiz: „Vedetele își folosesc copiii pe post de jucării din pluș”

Iulia Albu, revoltată pe anumite mame din showbiz: „Vedetele își folosesc copiii pe post de jucării din pluș”

autor Buinoschi Andreea
181 vizualizari

Iulia Albu s-a arătat extrem de indignată de faptul că oamenii poartă haine din blănuri naturale, dar și deoarece mamele își expun copiii mult prea mult pe internet, lucru pe care ea îl consideră dăunător și inadecvat.

„Nu mi se pare nimic glamorous și nici sexy în a jupui de vii niște animale crescute în condiții inumane pentru a-ți acoperi trupul cu blana lor! Nu sunt o ipocrită, mănânc carne! Da, mănânc și carne de găină, chiar dacă am un cocoș. Mănânc oaie, vită, porc. Dacă doresc o haină din bană, pot purta una din oaie nu trebuie neapărat să jupoi o vulpe crescută într-o cușcă de dimensiunea ei și nici nu doresc, sincer, să contribui la creșterea comerțului cu produse obținute în acest fel.

În 2020 este un gest de iresponsabilitate și imoral din punct de vedere social să mai porți blănuri exotice. Un palton din cașmir va fi întotdeauna o alegere inspirată și o investiție pe termen foarte lung, iată de ce în dressingul meu se regăsesc mai multe piese de acest tip, în defavoarea celor din blană naturală.

Am avut o discuție cu Cătălin Măruță la un moment dat în timpul rubricii mele, «Marțea Neagră cu Iulia Albu», de la Pro TV, în legătură cu alegerile mele vestimentare din acest punct de vedere și am rămas șocată de faptul că oamenii în România nu înțeleg diferența între a tunde un animal și a-l jupui de viu”, a spus aceasta pentru cei de la ciao.ro.

Mai mult decât atât, Iulia nu este de acord nici ca mamele să își expună copiii în online, doar pentru a face like-uri. „Este foarte trist ce se întâmplă în acest moment în online, atât pe Instagram, cât și pe YouTube, vedetele își folosesc copiii pe post de jucării din pluș, pozându-i din prima secundă după ce au fost născuți, și apoi «exploatându-le» imaginea intens pe rețelele lor online. Constat cu uimire faptul că în România nu mai naște nimeni natural și că există mentalitatea conform căreia cezariana este o operație care se poate face la alegere, ceea ce este profund fals și ilegal în mai toate statele acestei lumi și, de asemenea, apetența noii generații pentru implanturi mamare și, mai nou, fesiere”, a adăugat aceasta…

Sursa

 

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..