Home Stiri Mondene Iulia Albu se pregătește de nuntă. Cum arată iubitul ei

Iulia Albu se pregătește de nuntă. Cum arată iubitul ei

autor Negriu Elena
2,K views

La șase ani după ce a divorțat de Mihai Albu, Iulia Albu, în vârstă de 38 de ani, se pregătește, din nou, de nuntă.

Cu toate că este discretă în privința vieții personale, Iulia Albu a acceptat să vorbească despre Mike, cel care o face fericită.

Vedeta a povestit cum s-au cunoscut, dar și cum a cucerit-o.

„Prima dată am remarcat că purta șosete extrem de colorate. A ajutat și faptul că este un bărbat extrem de cult și manierat.

Și faptul că a studiat vioară clasică și, în general, faptul că zâmbesc cu adevărat doar atunci când mă ține în brațe.

În momentul întâlnirii noastre, cred că era singurul român care nu știa absolut nimic nici despre televiziunile din România, nici despre celebra mea găină.

A fost puțin amuzant. Dar acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au fascinat. Niciodată nu am agreat pupătorii de moaște mondene. Și nici catedralele dedicate lor.

Nu am fost niciodată ușor de cucerit. Cu siguranță am o personalitate care este «ușor de suportat» doar de către un bărbat puternic. El se încadrează perfect în «Fișa postului». Cu succes, chiar!”, a declarat Iulia Albu pentru VIVA!.

„În general eu vorbesc foarte puțin despre viața mea personală și aș vrea să păstrez anumite lucruri doar pentru mine și iubitul meu.

Însă nu aș putea niciodată să stau lângă o persoană pe care să nu mi-o văd alături pe termen lung. Nu sunt genul de persoană publică care își schimbă logodnicul o dată pe an.

Nu m-am văzut niciodată mireasă în sensul de femeie care are nevoie de confirmarea dată de cererea din partea unui bărbat.

Da, mă voi recăsători însă nu am hotărât dacă acest eveniment va fi unul pe care-l voi împărtăși cu publicul sau îl voi păstra doar pentru mine.

Ne dorim amândoi cel puțin încă un copil, însă n-aș spune că acesta este «focusul» nostru în acest moment”, a declarat Iulia Albu.

Aceasta a vorbit și despre relația pe care o are în prezent cu fostul soț, Mihai Albu, tatăl fetiței sale, Ioana-Mikaela, în vârstă de nouă ani…

Relația pe care o avem cu fostul meu soț este una… cordială și atât. Asta nu înseamnă că avem foarte mari divergențe, consider că între doi oameni care au împreună un copil este un gest de responsabilitate și de maturitate să existe o relație civilizată”, a declarat Iulia Albu pentru Ciao!.

Sursa: cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed