Home Stiri Iulia Albu se pregătește să îl dea pe Mihai Albu în judecată

Iulia Albu se pregătește să îl dea pe Mihai Albu în judecată

autor Buinoschi Andreea
189 vizualizari

Nici pandemia de coronavirus nu a putut să oprească scandalul dintre Iulia și Mihai Albu. După ce creatorul de pantofi a criticat-o extrem de dur pe fosta lui soție, chiar la televizor, dar și pe rețelele sociale, acum, aceasta se pregătește să reacționeze.

Potrivit celor de la playtech.ro, Iulia îl va chema pe fostul soț în instanță chiar de sărbători, deoarece se pare că s-a săturat să fie jignită de către acesta.

Totul a început atunci când Mihai a acuzat-o pe Iulia că nu îl lasă să își vadă fata, deși programul de vizite a fost stabilit de către judecători. Mai mult decât atât, bărbatul a numit-o „perversă” și „mincinoasă” și, implicit, a acuzat-o că nu este o mamă bună pentru fiica lor, lucru ce a scos-o și mai tare din sărite pe Iulia.

În urmă cu aproximativ o lună, creatoarea de modă a cerut un ordin de restricție împotriva lui Mihai, după ce acesta a amenințat-o atât pe ea, cât și pe cei dragi ei. „Intenția este ca partenerul ei să îmi ia locul în viața fetiței. Nu de mult, individul mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, în fața fetiței. Atunci, dacă aveam un pistol… Este foarte greu să răspunzi la așa ceva.

Eu îi reproșez că mă vorbește în fața copilului doar de rău. Îi spune că sunt «boșorog expirat», așa mi-a spus fetița, care m-a întrebat ce înseamnă și eu a trebuit să îi explic”, a declarat, atunci, Mihai Albu.

Din acel moment, nu doar că mama Mikaelei se teme să fie în preajma sa, dar vrea să fie sigură ca fostul soț va plăti. „Nu permit nimănui să șteargă pe jos cu numele meu! Îl dau în judecată pentru toate injuriile aduse și voi cere și daune morale pe măsura prejudiciului de imagine pe care mi l-a adus”, a spus Iulia Albu pentru sursa menționată mai sus…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..