Home Stiri Iulia Albu și Maria Constantin, prima discuție față în față, după scandalul dintre ele

Iulia Albu și Maria Constantin, prima discuție față în față, după scandalul dintre ele

autor Mirela
105 vizualizari
  • În urmă cu doar câteva săptămâni, Iulia Albu și Maria Constantin au ajuns în mijlocul unui mic scandal.
  • Iulia Albu a spus despre aceasta că seamănă cu un pui rotisat, deoarece ar fi apelat mult prea mult la solar.
  • Maria Constantin a declarat că nu este interesată de ceea ce Iulia a spus.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Iulia Albu și Maria Constantin au ajuns în mijlocul unui mic scandal. În urma unor fotografii pe care artista le-a postat în mediul online, Iulia Albu a spus despre aceasta că seamănă cu un pui rotisat, deoarece ar fi apelat mult prea mult la solar.

Cu toate acestea, Maria Constantin a declarat că nu este interesată de ceea ce Iulia a spus și și-a văzut, în continuare, de treabă. În momentul de față, Maria Constantin este unul dintre concurenții emisiunii „Splash! vedete la apă”, în timp ce Iulia Albu face parte din juriu.

Artista a avut o cădere nervoasă

Maria Constantin a recunoscut faptul că emisiunea este mult mai grea decât ar fi crezut, motiv pentru care a plâns la fiecare antrenament.

Cu toate acestea, Maria nu s-a dat bătută și a continuat să lupte, motiv pentru care a și reușit să facă primele sărituri. Iulia Albu a fost alături de ea și i-a spus să continue să muncească, deoarece va reuși, cu siguranță, să facă mult mai multe lucruri.

Iulia a încurajat-o pe Maria Constantin

„Am descoperit ceva nou în legătură cu tine. Mărturisesc că eu aveam altă părere despre tine și ai reușit să mi-o schimbi în seara asta! Fiecare dintre noi este, în orice moment, o operă în construcție și vreau să îmi promiți că vei munci în continuare la tine. Pe mine m-ai surprins într-un mod foarte plăcut”, a spus Iulia Albu.

„Iulia, fii atentă! Sunt un om super puternic și, când am venit aici, am zis: «A, e super simplu!» În momentul în care m-am văzut pe marginea bazinului, am zis: «N-o să fac absolut nimic!» (…) Îmi cer scuze că plâng, dar, efectiv, nu mă pot abține. Și cred că n-a fost antrenament la care să nu plâng”, a răspuns Maria Constantin.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies