Iulia Albu și Maurice Munteanu au păreri diferite despre rochia Andreei Marin

Share

Cei doi jurați ai emisiunii „Bravo, ai stil!”, Iulia Albu și Maurice Munteanu, au păreri diferite despre rochia decoltată purtată de Andreea Marin. Aceștia au făcut publice recent aceste păreri, observându-se viziunile diferite ale celor doi jurați.

Iulia Albu și Maurice Munteanu au păreri diferite despre rochia Andreei Marin2

„Ador efectul de goliciune pe care îl creează rochia Cristina Săvulescu prin acele inserţii nude şi, în general, această abordare glamour a Andreei. Este sexy fără a fi deplasată şi poartă piese care îi conturează foarte bine personalitatea. Această ţinută susţine un discurs estetic articulat, potrivit unei starlete de televiziune în 2017”, a spus Maurice Munteanu…

„Andreea Marin revine, iremediabil, la aparițiile de nășică, cu tiare și rochii dantelate, în ipostaze de Tinker Bell, de această dată suspendată într-un leagăn cu flori, probabil în amintirea aripilor… de multă vreme căzute. Dar asta nu este suficient! Cea de-a doua zonă exploatată de zână, de această dată, este una de nuditate, care nu flatează neapărat zona în care vrea să se poziționeze. Nu că silueta nu i-ar permite, totuși! Este evidentă disperarea de a concura cu Mihaela Rădulescu pe toate planurile, nu că ar exista, de fapt, vreo bătălie reală acolo. Bătălia trebuind a fi purtată, în fapt, în rapoartele de audiențe și nu în «chiloțăreala» dintre cele două”, a comentat Iulia Albu.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente