Home Stiri Iulia Albu, singură de ziua sa de naștere. Unde s-a aflat iubitul ei?

Iulia Albu, singură de ziua sa de naștere. Unde s-a aflat iubitul ei?

autor Mirela
216 views 2 minute timp de citit
  • Iulia Albu și-a serbat ieri ziua de naștere.
  • Aceasta, din nefericire, nu a putut serba alături de iubitul și de fiica sa.
  • Criticul de modă a spus care este motivul pentru care acest lucru s-a întâmplat.

Iulia Albu și-a serbat ziua de naștere. Vedeta Antena 1 a împlinit vârsta de 41 de ani, dar nu a putut petrece timp alături de iubitul ei și de fiica sa.

Deoarece filmările emisiunii „Splash! Vedete la apă” sunt în toi și au loc tocmai la Bacău, aceasta a fost nevoită să stea departe de persoanele dragi. Cu toate acestea, speră ca, în următoarele zile, să poată sta alături de cele mai dragi persoane din viața sa.

Iulia Albu și-a serbat ziua de naștere departe de cei dragi

„Anul aceasta, ziua mea de naștere se întâmplă la Bacău, pentru că aici filmăm noul sezon al proiectului Spalsh! Vedete la apă. Este pentru prima oară când, de ziua mea, nu voi fi alături de cei dragi. Zilele următoare, îi aștept pe Mikaela și pe iubitul meu alături de mine, pentru a sărbători cum se cuvine.

Ultimul an mi-a adus, din punct de vedere profesional, mult mai mult decât aș fi îndrăznit să visez și pentru asta le sunt recunoscătoare echipelor cu care am avut privilegiul să lucrez în Antena 1 și Antena Stars. Vom construi, în continuare, proiecte minunate. Splash! Vedete la apa, I.A. cu stil, Poliția modei și surprizele abia încep.

Cea mai mare bucurie pentru mine este să îmi strâng în brațe fetița, iubitul și părinții. Sunt recunoscătoare pentru toate lecțiile pe care le-am primit până acum. Am avut atât de mult de învățat din tot ce s-a întâmplat în viața mea și sunt pregătită pentru tot ceea ce urmează”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

Criticul de modă are o viață împlinită

Iulia Albu a declarat că iubitul ei și fiica sa se înțeleg foarte bine. Aceasta a mărturisit că fiica ei îl iubește pe actualul ei partener, iar el, la rândul său, are grijă ca fetei să nu i se întâmple nimic rău.

Din fericire, lucrurile s-au așezat foarte bine în viața Iuliei, după ce a avut foarte mult de tras din cauza divorțului de Mihai Albu. Acum, Iulia așteaptă să poată lua o pauză de la filmări, pentru a petrece câteva momente alături de persoanele dragi ei.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies