Home Stiri Iulia Albu spune ce crede despre Loredana Groza și Delia

Iulia Albu spune ce crede despre Loredana Groza și Delia

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 736 views 2 minute timp de citit

Iulia Albu a abordat o rubrică mai veche în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, intitulată Evoluția vestimentară. Săptămâna aceasta, cele luate în vizor au fost două dintre cele mai mari artiste ale României, Loredana Groza și Delia, iar criticul de modă a vorbit despre modul în care stilul lor vestimentar a evoluat în decursul ultimilor ani.

„Perioada Deliei nu a fost productivă stilistic, dar a fost necesară. A preferat mult timp ținutele cu fuste scurte, care să lase la vedere, dar să nu fie vulgare. Acum sunt demodate, dar atunci făceau furori. Are și zonă de nașă, arată bine cum vrea ea. Mă bucur că a renunțat la ombre, acest stil de a îți vopsi părul.

Nu cred că o avantaja. Acum e relaxată, nu pare forțată. Nu ai nevoie de tocuri pentru a te simți bine, pentru a fi feminină. Acum e într-un moment bun stilistic, nu trebuie să facă atât de mult efort pentru a fi un icon, este deja. Delia de acum nu se mai simte forțată să pozeze în lady sau cu tocuri, se simte bine și sport. Bravo!

Loredana a fost mereu în linie cu ce se întâmpla afară, nu a fost tot timpul excentrică. Mereu s-a îmbrăcat bine. Acum, imaginile par demodate, dar atunci nu era cazul. Acum, vreau să arăt evoluția ei generală, nu doar a ținutelor. Pe social media se vorbește mult despre ce și-a făcut Loredana.

Îmi place mai mult Loredana de acum decât cea de atunci. Lore a abordat din plin zona de latex, ca Andreea Bănică, ținute din nou impecabile. Acum, Loredana a evoluat stilistic… și unii oameni o critică. Acum este axată pe mulat, mereu a fost așa, dar acum insistă. Are ținute perfecte”, a declarat Iulia Albu în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies