Home Stiri Iulia Albu vorbește despre primul bărbat din viața ei

Iulia Albu vorbește despre primul bărbat din viața ei

autor Bodnar Anca
6 vizualizari

Chiar dacă au divorțat în anul 2013, Iulia Albu s-a decis să vorbească despre prima sa relație serioasă și piedicile pe care le-a avut în timpul căsniciei cu Mihai Albu.

„Părinții mei nu au fost niciodată de acord cu căsătoria noastră, pentru că e o diferență de 20 de ani între mine și Mihai. Și, sincer, nu știu ce părinte ar putea să-și dorească acest lucru. Nici eu nu mi-am închipuit o secundă că așa va fi. Însă nu poți să-ți alegi un soț, să-l programezi, să-ți faci o lista și apoi să-l iei. A fost ceva din prima clipă. Dar eu nu eram obișnuită cu bărbații, a fost primul din viața mea. Eu mi-am promis mie că nu voi face acest pas decât cu un bărbat pe care îl voi iubi foarte mult. Este important pentru o femeie să-și calculeze foarte bine pașii și să nu cadă în mirajul acela, mai ales în vârsta adolescenței, când ai senzația că te îndrăgostești de trei ori pe zi. Cred că părinții au și ei un rol foarte important. Ar trebui așteptat destul de mult până la acest pas, pentru că e foarte greu să dai timpul înapoi. Pentru bărbați e recomandat să aibă cât mai multe femei. În schimb, pentru femei e rușinos să aibă mai mulți parteneri sexuali”, a povestit Iulia Albu…

„Fosta soție are o atitudine mai beligerantă, mai conflictuală. Nu doar cu mine, ci cu toată lumea, dar toate se vor hotărî în instanță. Eu cu Iulia comunicăm foarte rar. Nu mai avem ce să ne spunem, vorbim doar despre copil. Lucrurile se văd altfel dintr-o parte. Am fost fericit în căsătoria cu ea, până a apărut găina, cu un an înainte de divorț. Nu vreau să despic firul. Una e imaginea publică: a început să plimbe găina pe toate bulevardele Bucureștiului și alta e… Ceea ce s-a întâmplat cu găina e una, dar e vorba de găină în timpul căsniciei. A mers totul foarte bine, de aia am ajuns la divorț. Nu ne mai înțelegeam. Au intervenit discuții. Eu nu am de spus cuvinte rele la adresa mamei copilului meu. Mi se pare foarte interesant ce face, s-a implicat în lumea modei, relația dintre noi nu a mai funcționat. Tatăl meu a fost din zona Alba Iulia și de asta ne cheamă Albu. Acum jocurile de cuvinte au trecut în partea cealaltă. La divorț, numele a fost parte din negociere. Și-a construit întreaga carieră pe numele acesta și mi se pare normal să-l păstreze. Că mă deranjează e altceva”, a povestit Mihai Albu după divorțul de fashion editorul nonconformist.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!