Iulia Sălăgean, acuzații grave la adresa Biancăi Drăgușanu: „A sărit cu cuțitul la el”

Share

Ieri, cei de la cancan.ro au făcut publică o filmare în care Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean s-au certat extrem de tare. Cele două foste soții ale lui Alex Bodi  s-au certat din cauza trădării care ar fi existat între ele, dar lucrurile au degenerat foarte repede, iar Bianca a devenit violentă.

Potrivit Iuliei, Bianca ar fi acuzat-o de mai multe lucruri și, când a vrut să o confrunte, aceasta s-ar fi enervat și l-ar fi lovit cu un pahar în cap pe cel care ar fi dat-o de gol.

„Am confruntat-o. Celelalte informații care mi s-au spus voiam să le pun pe masă și să le discutăm de Ziua Îndrăgostițolor. Ne-am întâlnit și am luat și acea persoană de încredere și am dus-o de față și am zis: „uite, am auzit așa, așa, așa. E adevărat?”. Ea a zis că nu e adevărat, că nu a vorbit așa de mine. Eu atunci mă întorc la persoana de lângă mine, adică prietenul ei, și întreb „a vorbit ea vreodată așa frumos de mine?”, că eu am prezentat ca și când ar fi vorbit frumos și el a zis „nu, nu a vorbit niciodată frumos de tine.

În momentul acela Bianca a luat un pahar și a aruncat după el și l-a lovit în cap pe acel băiat. După care s-a ridicat, că nu i-a dat cu paharul și a rămas acolo. A luat un cuțit de pe masă și a sărit cu cuțitul la el. Pentru mine a fost dureros că mă mințea și dacă ea reacționa altfel și adevărul era de partea ei, era calmă. Eu i-am spus-o și ei și prietenei ei că totul a fost pur din partea mea. Cred că ea avea planuri malefice, le-a pus strategic”, a spus Iulia Sălăgean, în cadrul unei emisiuni televizate, conform cancan.ro.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news