Home Stiri Iulia Vântur a recunoscut motivul incredibil pentru care a plecat din România

Iulia Vântur a recunoscut motivul incredibil pentru care a plecat din România

autor Mirela
279 views 2 minute timp de citit
  • Iulia Vântur a plecat, în urmă cu zece ani, în India, pentru a putea avea parte de o viață mult mai frumoasă.
  • Aceasta a vorbit despre drumul anevoios pe care a trebuit să meargă, pentru a ajunge în punctul în care este acum.
  • În ciuda faptului că are tot ceea ce și-ar putea dori în India, artista recunoaște că sunt lucruri ce îi lipsesc din țara natală, în special părinții.

Iulia Vântur a plecat, în urmă cu zece ani, în India, pentru a putea avea parte de o viață mult mai frumoasă. În cadrul podcast-ului lui Mihai Morar, aceasta a vorbit despre drumul anevoios pe care a trebuit să meargă, pentru a ajunge în punctul în care este acum.

În ciuda faptului că are tot ceea ce și-ar putea dori în India, artista recunoaște că sunt lucruri ce îi lipsesc din țara natală, în special părinții.

Iulia Vântur a plecat în India de bună voie

Iulia Vântur a recunoscut că a plecat în India de bună voie, deoarece și-a dorit să își depășească limitele și să se cunoască mai bine pe sine. Mai mult decât atât, actrița se bucură și de succes din punct de vedere sentimental, deoarece relația cu Salman Khan merge ca pe roate.

Cu toate acestea, atunci când a ajuns în India, Iulia a fost plăcut surprinsă să vadă cât de uniți sunt indienii și cât de mult se implică atât în relațiile familiale, cât și în cele de prietenie.

Tocmai din acest motiv, iubita lui Salman Khan susține că, la început, nu i-a fost deloc ușor, deoarece toată lumea avea persoanele dragi alături, mai puțin ea. Dar, în timp, lucrurile s-au așezat foarte frumos și pentru ea.

Actrița susține că viața trebuie percepută ca fiind și cu bune și cu rele

„Tot ce este transformator este dureros. Nu ai cum, prin zâmbete și veselie, să te schimbi. Nu știu de ce noi am învățat că viața este o bucurie. Viața este cu bine și cu rău. Sus și jos. Dacă e linie dreaptă, nu este viață. Eu am înțeles faptul că am nevoie de pace în viața mea.

Dacă ai pace, nu-ți mai trebuie nimic. Gândul că nimic nu este permanent mi-a adus pace. Este în puterea mea să schimb lucrurile”, a mai spus Iulia în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies