Home Stiri Iulia Vântur, din nou pe micile ecrane, într-o emisiune de la Antena 1

Iulia Vântur, din nou pe micile ecrane, într-o emisiune de la Antena 1

autor Mirela
173 views 2 minute timp de citit
  • Iulia Vântur revine pe micile ecrane, după o pauză destul de mare.
  • Aceasta a plecat, în urmă cu 10 ani, în India și, de atunci, nu a mai venit atât de des în România.
  • Aceasta va apărea într-una dintre cele mai de succes emisiuni de la Antena 1.

Iulia Vântur revine pe micile ecrane, după o pauză destul de mare. Aceasta a plecat, în urmă cu 10 ani, în India, pentru a fi alături de iubitul ei, Salman Khan, și, de atunci, nu a mai venit atât de des în România.

Acum, aceasta va apărea într-una dintre cele mai de succes emisiuni de la Antena 1, spre marea bucurie a fanilor ei, care își doreau ca ea să se reîntoarcă în această ipostază.

Iulia Vântur, jurată la „iUmor”

Așa cum s-a întâmplat și sezonul trecut, pe lângă cei trei jurați, vor veni și invitați surpriză care vor juriza alături de ei. Printre aceștia se numără: Iulia Vântur, Florin Călinescu, Radu Pietreanu, Sorin Bontea și Costel Bojog.

„Mă bucur să fiu aici, am auzit foarte multe lucruri bune despre emisiune! Am venit cu mult entuziasm, să-i văd și eu pe concurenți.Pentru că, din ce am văzut eu până acum, unii dintre ei mi s-au părut senzaționali”, a spus Iulia Vântur, conform unui comunicat Antena 1.

Artista se bucură de o viață foarte frumoasă în India

Iulia a recunoscut faptul că îi place foarte mult India, dar și toate lucrurile pe care aceasta i le pune la dispoziție. Mai mult decât atât, actrița a mărturisit că nu este nevoită să vorbească limba hindi prea des, deoarece, de cele mai multe ori, se înțelege în engleză cu majoritatea oamenilor.

De asemenea, artista susține că preferă să iasă prin oraș doar atunci când are ceva de rezolvat, deoarece preferă să petreacă timpul alături de persoanele dragi, de familie și de prieteni.

În continuare, Iulia Vântur a punctat faptul că are foarte multă grijă de propria persoană, motiv pentru care nu sare peste antrenamentele de yoga și peste repetițiile zilnice pe care le are de făcut.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies