Home Stiri Iulia Vântur face dezvăluiri despre idila dintre ea și Marius Moga

Iulia Vântur face dezvăluiri despre idila dintre ea și Marius Moga

autor Mirela
373 views 2 minute timp de citit
  • Iulia Vântur și Alex Moga s-au cunoscut în anul 2007 și, până în anul 2011, au format un cuplu.
  • Cei doi au doar cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt și susțin că fiecare a avut de învățat de la celălalt.
  • Acum, Iulia Vântur face declarații despre relația lor.

Iulia Vântur și Marius Moga au format un cuplu în urmă cu mai mulți ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 2007 și, până în anul 2011, au format un cuplu extrem de iubit și de îndrăgit. Cu toate acestea, ce doi au decis să meargă pe drumuri separate, fiecare având, în prezent, propria viață.

Artista a făcut, de curând, mai multe declarații despre relația lor, la mai bine de zece ani de când s-au despărțit. Fiecare dintre ei are doar cuvinte de laudă la adresa celuilalt și declară că au avut foarte mult de învățat unul de la celălalt, dar și că, prin intermediul poveștii lor de iubire, au aflat ce înseamnă dragostea adevărată.

Iulia Vântur face declarații despre relația cu Marius Moga

„Am iubit. Am rămas în relații foarte bune cu oamenii care au fost în viața mea. Nu mi-a părut rău pentru nicio relație. Am învățat din toate. Marius e un special, foarte creativ, asta m-a fascinat la el. E un om de la care am învățat multe, am crescut mult. Alături de astfel de oameni, creativitatea mea explodează. M-a inspirat mult. Poate că l-am inspirat și eu.

Marius e un om curajos, crede în visurile lui și nu renunță niciodată. Nu îmi pare rău că s-a terminat. S-a terminat atunci când trebuia”, a spus aceasta, conform wowbiz.ro.

Iubita lui Salman Khan a vorbit despre începuturile sale în muzică

Iulia Vântur, odată ce a ajuns în India, a decis să își facă o carieră în muzică. Însă, la început, aceasta a fost destul de sceptică și a mărturisit că a reușit doar încurajată fiind de către partenerul ei. Odată ce a prins curaj și a început să cânte, succesul și-a făcut și el simțit prezența.

Aceasta a cântat un colind românesc ce a fost apreciat foarte repede, chiar cei din jur cerându-i să interpreteze ceva în limba maternă.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies