Iulia Vântur nu spune nimănui când vine în România. Care este motivul uluitor pentru care se ascunde iubita lui Salman Khan

Share

Iulia Vântur, în vârstă de 39 de ani, iubita starului de la Bollywood Salman Khan, se află în România pentru a se relaxa într-o scurtă vacanță.

 

Aceasta este stabilită în India de peste șapte ani. În urmă cu puțin timp Iulia Vântur a terminat filmările pentru serialul TV Jack Stall Dead, ce au avut loc în Londra, în care are rolul unui agent secret.

Deși revine în România când și când, în vacanțe, aceasta se ascunde și nu îi spune nici măcar mamei sale despre acest lucru, iar motivul este surprinzător.

„Prietena mea m-a luat de la aeroport, am avut de filmat o reclamă pentru o marcă de cosmetice, am avut de onorat câteva invitaţii şi mi-am vizitat părinţii la Iaşi, al cărui centru m-a surprins plăcut.

Nici nu o anunţ pe mama când vin, pentru că nu vreau să se apuce să facă tot felul de mâncăruri.

Dar dacă vreau ceva, îmi face clătite şi plăcinte cu brânză şi stafide sau mere”, a declarat Iulia Vântur pentru Click!.

Vedeta a dezvăluit și ce planuri are în legătură cu proiectele sale din India.

„Am primit propuneri din India, dar nu mă grăbesc, pentru că aş vrea să ştiu limba la perfecție.

Trebuie să îmi mai apară mâine acolo trei videoclipuri şi un film”, a precizat Iulia Vântur.

Vedeta s-a mutat în India pentru a fi cu iubitul său, Salman Khan, ce are 53 de ani.

Cu toate că trăiește o frumoasă poveste de iubire cu starul de la Bollywood, Iulia Vântur este extrem de discretă în privința vieții sale personale.

Cariera sa este înfloritoare în India, unde are succes pe planul muzical și își dorește să joace la un moment dat și în filme indiene…

Surse: cancan.ro, click.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news