Home Stiri Iulia Vântur, primele declarații despre zvonurile cu privire la despărțirea de Salman Khan

Iulia Vântur, primele declarații despre zvonurile cu privire la despărțirea de Salman Khan

autor Bodnar Anca
344 views 2 minute timp de citit
  • Iulia Vântur face primele declarații despre zvonurile din presă
  • Care este relația Iuliei cu actorul indian?
  • Vedeta are o carieră de succes in India

După ce au apărut în presă zvonuri cum că Iulia Vântur și Salman Khan și-au spus adio, vedeta a ținut să vorbească despre acest lucru și să lămurească toate aspectele.

Doar zvonuri? Sau s-a încheiat relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan?

Se pare că Iulia Vântur a infirmat zvonurile cu privire la despărțire. Cei doi sunt fericiți împreună și nimic nu le dă motive ca acest lucru să se schimbe.

„Se ia un quote oarecare (postat pentru că e un quote foarte bun), chiar dacă nu are legătură cu subiectul și se face o ‘mare știre de senzație. Dragii mei, eu nu îmi trimit ‘mesaje cu subînțeles pe insta, am cale directă, dacă am ceva de comunicat. Însă, cu părere de rău, vă spun că știrea voastră este falsă.

Și o ‘persoană apropiată a mea nu ar da niciodată asemenea declarații. Hai să fim sănătoși…vă anunț eu dacă fac vreo schimbare în viața mea!”, a declarat Iulia Vântur după ce au apărut zvonuri cum că relația dintre ea și Salman Khan s-ar fi încheiat.

Iulia Vântur – un adevărat star la Bollywood

Odată cu mutarea în India, cariera Iuliei Vântur a început să crească din ce în ce mai mult, vedeta bucurându-se acolo de toată atenția.

Fiind una dintre cele mai iubite vedete din India la momentul actual, Iulia Vântur a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru asta stând departe de România, și despre dorul de familia sa din țară.

„În timpul pandemiei (…) am decis să dedic și mai mult timp pentru a sta în țară”

„În timpul pandemiei, tocmai pentru că nu am putut să plec pentru multă vreme din India, era aeroportul închis, am decis să dedic și mai mult timp pentru a sta în țară și a fi mai mult timp cu părinții mei, cu prietenii mei, cu tot ce se întâmplă aici, pentru că e casa mea, totuși! Copilul meu încă e jucăuș, și cred că ăsta e și secretul pentru care am fost și curioasă să explorez mai mult și să descopăr mult mai multe lucruri despre mine, despre oameni, despre alte locuri. Tocmai pentru că am avut curiozitatea asta copilărească!”, a povestit Iulia Vântur.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies