Home Stiri Iulia Vântur și-a schimbat dieta de când locuiește în India. Iată ce mănâncă vedeta!

Iulia Vântur și-a schimbat dieta de când locuiește în India. Iată ce mănâncă vedeta!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 724 views 1 minute timp de citit

De când este în India, Iulia Vântur afirmă faptul că și-a schimbat complet alimentația și a decis să dea mai multe detalii cu privire la acest lucru.

„Mă trezesc şi la micul dejun, de fiecare dată mănânc papaya. Au şi o omletă indiană cu mult chili. Dar acolo unde mănânc eu, mâncarea nu e foarte picantă şi îi poţi ruga pe bucătari să nu facă mâncare picantă dacă nu vrei.(…) Mai am sală, fac pilates, apoi mă duc la întâlniri şi din nou pilates. Ei nu au cină. Au obiceiul să stea la taclale şi apoi mai beau un pahar de vin, iar apoi mănâncă înainte de a se culca.

E ultimul lucru pe care îl fac înainte să meargă la somn. De obicei, gătesc acasă, dar dacă vreau să mănânc occidental, merg la restaurant şi îmi place să mănânc pui cu orez, lipie cu condimente, brânză cu spanac, peşte, legume, care sunt foarte bune, date prin ulei, fasole păstăi. Condimentele folosite sunt curry, sare. Au şi vinul lor, se numeşte Sula. Folosesc apă de cocos… Mi-am propus să beau în fiecare zi, mai ales că e cineva care vinde în faţa porţii, în India”, a povestit Iulia Vântur.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies