Home Stiri Iulia Vântur spune de ce nu vrea să se căsătorească cu Salman Khan

Iulia Vântur spune de ce nu vrea să se căsătorească cu Salman Khan

autor Mirela
288 views 2 minute timp de citit
  • Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu extrem de apreciat în India.
  • Relația lor durează de mai bine de un deceniu și, în anul 2012, Iulia s-a mutat în India, pentru a fi alături de partenerul ei.
  • Toată lumea se întreabă de ce cei doi îndrăgostiți nu au făcut nunta până în acest moment.

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu extrem de apreciat în India. Relația lor durează de mai bine de un deceniu și, în anul 2012, Iulia s-a mutat în India, pentru a fi alături de partenerul ei.

Cu toate că cei doi sunt foarte discreți în ceea ce privește relația lor amoroasă, aceștia se iubesc foarte mult, lucru ce poate fi observat cu ochiul liber de către toată lumea. Deși lucrurile dintre ei merg foarte bine, iar Iulia a fost extrem de bine primită în India, toată lumea se întreabă de ce cei doi îndrăgostiți nu au făcut nunta până în acest moment.

Ce spune Iulia Vântur despre nunta cu Salman Khan?

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai important ca orice. La un moment dat, mi s-a pus încontinuu această întrebare.

Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: «Îți dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită?». A fost ultima dată când mi-a pus această întrebare”, a spus Iulia.

Salman Khan nu se vede un bărbat însurat

Mai mult decât atât, și Salman Khan a făcut o declarație care i-a uimit pe cei din jur. „Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da”, a spus acesta.

Iulia Vântur a declarat că vede foarte des persoane căsătorite, dar care nu sunt fericite și nu vrea să ajungă în acest punct, fiind conștientă de faptul că viața este imprevizibilă.

Cu toate acestea, frumoasa româncă nu a exclus posibilitatea de a avea copii, dar, din nou, a spus că nici nu se gândește la nuntă.

„Poate că mămică da, mă văd. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca, în rolul de mamă, să fiu responsabilă și bună”, a mai declarat Iulia.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies