Home Stiri Iulia Vântur spune, în cele din urmă, ce crede despre părinții lui Salman Khan

Iulia Vântur spune, în cele din urmă, ce crede despre părinții lui Salman Khan

autor Mirela
251 views 3 minute timp de citit
  • Iulia Vântur s-a mutat în India, în urmă cu mai mulți ani, pentru a putea fi alături de Salman Khan.
  • În timp, s-a demonstrat că cei doi chiar sunt făcuți unul pentru altul.
  • Sacrificiul pe care Iulia l-a făcut, mutându-se în India, nu a fost în zadar.

Iulia Vântur și Salman Khan au o relație de lungă durată. Frumoasa româncă s-a mutat în India, în urmă cu mai mulți ani, pentru a putea fi alături de acesta, întrucât nu își dorea să aibă o relație la distanță.

În timp, s-a demonstrat că cei doi chiar sunt făcuți unul pentru altul, în ciuda faptului că provin din țări diferite. Sacrificiul pe care Iulia l-a făcut, mutându-se în India, nu a fost în zadar, iar, acum, cei doi demonstrează că sunt mai fericiți ca niciodată.

Artista are doar cuvinte de laudă la adresa părinților actorului indian

Iulia Vântur este o persoană extrem de discretă în ceea ce privește viața personală, iar lucrurile care țin de relația sa le ține departe de ochii tuturor. Cu toate acestea, de curând, în cadrul unui interviu, Iulia Vântur a vorbit despre relația pe care o are cu părinții lui Salman Khan, dar și despre modul în care îl vede pe iubitul ei.

Conform spuselor sale, părinții lui Salman Khan sunt niște oameni de nota 10, care l-au învățat pe fiul lor tot ceea ce acesta știe. Iulia îi apreciază foarte mult pe părinții iubitului ei și, de asemenea, are doar cuvinte de laudă la adresa acestuia.

„Vorbind cu oameni diferiți, am ajuns la aceeași concluzie: oamenii îl iubesc pentru faptul care are curajul să se arate exact așa cum e el, fără filtre. De asta i se spune «bhai», adică «frate» (apropiat), oamenii rezonează cu normalitatea și simplitatea lui. Este un om atât de simplu «după vorbă, după port», însă duce cu el un bagaj plin de învățături moștenite de la părinții lui, niște oameni cu adevărat speciali”, a spus Iulia Vântur pentru viva.ro.

Salman Khan a ajutat-o pe Iulia să se lanseze profesional în India

„Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă. Conținutul și examenul final eu le-am dat. Am fost privilegiată să am parte de sfaturile unui om cu o experiență de peste 30 de ani în Bollywood. M-a susținut și chiar a crezut în mine”, a mai spus aceasta.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies