HomeStiri Mondene Iulia Vântur susține că succesul ei din India se datorează lui Salman Khan

Iulia Vântur susține că succesul ei din India se datorează lui Salman Khan

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 976 views
Iulia Vântur susține că succesul ei din India se datorează lui Salman Khan (1) in Stiri Mondene
  • Iulia Vântur se bucură de o carieră de succes în India.
  • Aceasta este împlinită și din punct de vedere sentimental, deoarece are o relație de lungă durată cu Salman Khan, el fiind și motivul pentru care s-a mutat în India.
  • Iulia a depus mult efort pentru a ajunge la același nivel cu Salman Khan, deoarece, din punct de vedere profesional, trebuiau să fie pe aceeași lungime de undă.

Iulia Vântur se bucură de o carieră impresionantă în India, iar artista a recunoscut că acest lucru i se datorează partenerului ei. Frumoasa româncă a declarat că a trebuit să muncească extrem de mult, deoarece nu putea să păteze reputația acestuia.

Conform Iuliei, recompansa depusă pentru munca sa a început să se resimtă abia în ultimul an, ceea ce a mobilizat-o să muncească și mai mult.

Iulia Vântur susține că succesul ei din India se datorează lui Salman Khan in Stiri Mondene

Iulia Vântur are o carieră minunată

Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă. Conținutul și examenul final eu le-am dat. Am fost privilegiată să am parte de sfaturile unui om cu o experiență de peste 30 de ani în Bollywood. M-a susținut și chiar a crezut în mine.

Iulia Vântur susține că succesul ei din India se datorează lui Salman Khan (2) in Stiri MondeneEl a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial. Eu chiar nu-mi făcusem vreo speranță că voi începe o carieră în muzică, în India. Abia când mi s-a spus «ai un dar frumos, special… nu-l ignora!», am realizat că merită să pun extra muncă și energie. Meritam să fac asta pentru sufletul meu. Muzica este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit în viața mea”, a spus Iulia pentru cei de la viva.ro.

Iulia Vântur susține că succesul ei din India se datorează lui Salman Khan in Stiri Mondene

Salman Khan, lăudat de partenera lui

Iulia Vântur a declarat că Salman Khan este un artist desăvârșit, deoarece nimeni, potrivit spuselor sale, nu ar putea rezista în această industrie fără să fie talentat.

De asemenea, aceasta a menționat faptul că modul de a fi al lui Salman Khan îi face pe cei din jur să își dorească mai mult de la propria persoană și susține că a învățat multe lucruri de la el.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed