HomeStiri Mondene Iuliana Luciu, mărturisiri despre greutățile prin care a trecut în adolescență: „Ştiu ce înseamnă foametea”

Iuliana Luciu, mărturisiri despre greutățile prin care a trecut în adolescență: „Ştiu ce înseamnă foametea”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 791 views
Iuliana Luciu in Stiri Mondene

Iuliana Luciu a vorbit în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars despre greutățile prin care a trecut în copilărie, din cauza faptului că tatăl său era alcoolic.

Iuliana Luciu in Stiri Mondene

Frumoasa brunetă a făcut comparație între acea perioadă a vieții ei și condițiile dificile la care a trebuit să se adapteze când a participat la emisiunea-concurs Asia Express. Aceasta a declarat că este obișnuită cu lipsurile și înțelege bine ce înseamnă foametea, pentru că în adolescență răbda de foame multe ore, până când tatăl său se trezea din beție și își amintea să descuie ușa ca ea să poată intra.

„Eu de la 16 ani m-am pregătit pentru «Asia Express». Tatăl meu, pe care îl ştiţi foarte bine, când era el foarte «binedispus» şi ajungea acasă şi uita să scoată cheia din uşă, eu mă întorceam de la şcoală flămândă… Mă rog… uşa închisă… şi uite cum stăteam eu şi aşteptam câteva ore, număram scările până se trezea el ca să intru în casă. Despre foamete ştiu, pentru că am ţinut «dieta foamea», adică sunt obişnuită cu ea”, a spus Iuliana Luciu.

„Eu am încercat să o înţeleg pe Marga, pentru că eram într-o situaţie foarte grea pentru ea, era total ieşită din zona ei de confort şi, la un moment dat, se adună. Când nu dormi bine, când nu mănânci, când nu ai unde să te speli şi te speli doar cu apă rece. Când nu eşti obişnuită cu greul, dar eu sunt obişnuită cu greul că de la 16 ani sunt pe picioarele mele”, a adăugat aceasta.

În urmă cu ceva timp, când s-a anunțat că va părăsi competiția Asia Express, vedeta a scris un anunț pe pagina sa de Facebook în care și-a exprimat gândurile în legătură cu plecarea sa…

„Pentru mine «Asia Express Romania» încă nu s-a încheiat, deși am părăsit competiția, voi trăi emoțiile celorlalți concurenți din postura de telespectator. Am avut șansa în «Asia Express» să lucrez cu cei mai buni profesioniști, din păcate ei sunt în spatele camerelor și voi nu prea aveți cum să-i vedeți. Le mulțumesc încă o dată, deși mulțumirile repetate știu că plictisesc, vin din toată inima și recunoștința mea” – este o parte din mesajul transmis de Iuliana Luciu pe contul său de Facebook.

Surse: spynews.ro, click.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed