HomeStiri Mondene Iuliana Luciu si-a dezvaluit planurile de viitor: „O sa ma marit… sa fac trei perechi de tripleţi”

Iuliana Luciu si-a dezvaluit planurile de viitor: „O sa ma marit… sa fac trei perechi de tripleţi”

autor Tudor Irina
Data publicării: Data actualizării: 682 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/04/Iuliana-Luciu-si-a-dezvaluit-planurile-de-viitor-O-sa-ma-marit…-sa-fac-trei-perechi-de-tripleţi.jpeg

Sora Nicoletei Luciu a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani. Cu această ocazie, Iuliana Luciu a făcut declarații siropoase cu privire la viitorul ei.

Iuliana Luciu si-a dezvaluit planurile de viitor: „O sa ma marit… sa fac trei perechi de tripleţi"

Fosta asistentă TV a declarat că își dorește să se căsătorească și să facă mulți copii, pentru a o depăși pe sora ei, care este de patru ori mamă.

Iuliana Luciu își dorește să revină în televiziune

Cu ocazia aniversării a 31 de ani, Iuliana a dat o petrecere, însă alături nu i-a fost chiar sora ei.

„La 31 de ani mă simt ca la 20 de ani, fără griji şi fără bani. Important e să te simți bine tu cu tine, nu contează ce faci. Sunt fericită că e ziua mea, am alături de mine o parte dintre prietenii mei. Nu sunt persoane publice. Sunt cu persoanele dragi mie.

Nicoleta e la Miercurea Ciuc, era un drum prea lung pentru o petrecere scurtă. Deocamdată am văzut doar florile şi nu am despachetat toate cadourile, îmi place să am casa plină de flori…

Ei bine… nu am niciun iubit. Îmi doresc să mă reîntorc la TV, mi s-a spus că mă iubeşte camera, dar aştept un proiect care să fie pe placul meu. O să mă mărit… să fac trei perechi de tripleţi, să o depăşesc pe Nicoleta”, a declarat Iuliana Luciu la emisiunea „Răi, da’ Buni”, de la Antena Stars.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed