Home Stiri Iuliana Luciu vorbește despre viața sa profesională. Cum făcea bani vedeta înainte de a deveni cunoscută

Iuliana Luciu vorbește despre viața sa profesională. Cum făcea bani vedeta înainte de a deveni cunoscută

autor Bodnar Anca
Data publicării: Data actualizării: 217 views 2 minute timp de citit
  • Iuliana Luciu a câștigat primii bani la 15 ani, și a decis să vorbească deschis despre asta
  • Cum reușea sora Nicoletei Luciu să își câștige banii la acea vârstă?
  • Ce a făcut Iuliana Luciu cu primii săi bani câștigați?

Iuliana Luciu a vrut întotdeauna să fie independentă din punct de vedere financiar, fapt ce a determinat-o să își caute un job încă de la 15 ani.

Aceasta nu s-a dat niciodată înlături de la muncă, iar acum a dezvăluit și ce a făcut la vârsta de 15 ani pentru a avea parte de primele câștiguri.

Cum a câștigat Iuliana Luciu primii săi bani?

La vârsta de 15 ani, împreună cu prietena ei cea mai bună de la acea vreme, Iuliana Luciu mergea după terminarea școlii și împărțea pliante timp de 4 ore. Asta a ajutat-o să se responsabilizeze și să aibă parte de un câștig.

„Îmi doream un telefon mobil și cu banii strânși am reușit chiar să mi-l cumpăr”

Mai mult decât atât, Iuliana Luciu a vorbit și despre ce a făcut cu primii săi bani câștigați. Aceasta a povestit că i-a strâns pentru o perioadă mai lungă de timp, iar apoi și-a cumpărat un telefon mobil.

„Primii bani pe care i-am făcut au fost pe la vârsta de 15 ani, când, alături de cea mai bună prietenă de atunci și cu care am rămas bună prietenă și acum, împărțeam pliante pe la semafoare cu tot felul de electrocasnice de vânzare. Cam 4 ore pe zi, după școală făceam asta. Îmi doream un telefon mobil și cu banii strânși am reușit chiar să mi-l cumpăr”, a povestit Iuliana Luciu pentru publicația Tvmania.ro.

Deoarece sora sa, Nicoleta Luciu, este mama de ceva vreme, iar Iuliana pare că se înțelege extrem de bine cu nepoții săi, toată lumea a început să se întrebe cumde nu a luat și Iuliana Luciu, până acum, decizia de  a devină mamă.

Vedeta a decis să vorbească deschis despre acest lucru și să dezvăluie ceea ce toți fanii săi se întreabă.

„M-am gândit la asta acum ceva timp și chiar îmi doream să fiu o mămică tânără. Acum, că am ajuns la 35 de ani, mi se pare că totul depinde doar de ce mi-a pregătit Dumnezeu, nu mai am planuri în legătură cu asta. Dacă se întâmplă bine, dacă nu, asta e.”, a povestit Iuliana Luciu pentru publicația fanatik.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies