Home Stiri Iuliana Marciuc a dezvăluit ce o leagă atât de tare de Adrian Enache

Iuliana Marciuc a dezvăluit ce o leagă atât de tare de Adrian Enache

autor Nitu Alina
92 views 2 minute timp de citit

Iuliana Marciuc este logodită cu Adrian Enache din anul 2012, însă împreună au o relație de 20 de ani și un fiu în vârstă de 17 ani, pe nume David.

Iuliana Marciuc a oferit un interviu pentru revista Viva în care a mărturisit că Adrian Enache este un romantic incurabil și face deseori gesturi romantice.

Iuliana Marciuc a dezvaluit ce o leaga atat de tare de Adrian Enache

În familia Iulianei Marciuc, secretul unei relații trainice este romantismul și micile cadouri oferite fără ocazie.

„Da. Este foarte romantic și plin de surprize. Și cred că ăsta este unul dintre secretele unei relații trainice și frumoase. Să ai grijă de iubire, partenerii să aibă grijă unul de celălat și împreună de iubirea lor. Cam asta este urarea pe care eu vrea să o fac tuturor celor care ne citesc sau ne ascultă acum. Cu surprize, cu timp petrecut împreună, de la o vacanță, la o cină, la o plimbare în parc. Orice eveniment care să te apropie și să petreci un timp calitativ cu partenerul tău/partenera ta.”

Prezentatoarea tv a mai declarat că Adrian Enache este genul de om care iubește pe toată lumea și are relații deosebite cu fiecare om care intră în viața lui.

„Adrian iubește pe toată lumea. Are aceeași persoană de la care cumpără pate de ficat, chifteluțe, șnițele și cumva, gătit ca acasă. Și, cu aceste preparate mai suplimentează el, din când în când, ce gătesc eu. Adrian iubește garderobiera și costumiera de la Teatrul Tănase. Și, ca un semn de prețuire, ele au venit la spectacolul de la Sala Palatului în timpul lor liber și l-au ajutat în timpul spectacolului. Adrian iubește echipa care realizează machiajul de la emisiunea Start Show România pe care el o prezintă la postul Național TV și atunci ele au venit în culise și au asigurat machiajul tuturor invitaților.
Adrian îl iubește pe cel care vine să facă masaj la noi o dată pe săptămână și de aceea, el s-a oferit și a venit la Sala Palatului în culise, și artiștii au beneficiat de masaj cervical, între repetiții și spectacol. Toate aceste lucruri eu cred că se întorc. Iubirea pe care el o dă tuturor celor din jur s-a întors înzecit, prin gesturile de la acest spectacol”, a mai declarat Iuliana Marciuc pentru Viva.ro

Iuliana Marciuc a dezvaluit ce o leaga atat de tare de Adrian Enache

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies