Ivanka Trump, probleme în afaceri din cauza deciziilor tatălui său

Share

Afacerile Ivankăi Trump par să scârțâie după măsurile luate de tatăl ei, președintele Donald Trump, în ultima perioadă. Se pare că piața de desfacere pentru colecțiile de haine, accesorii și pantofi s-a diminuat drastic după ce mai mulți activiști au cerut unor lanțuri de magazine să înceteze să mai comercializeze produsele acesteia.

Tiffany Trump and Ivanka Trump attend the 58th Presidential Inauguration on January 20, 2017 in Washington, DC..Photo by Olivier Douliery/Abaca | 578878_069 Washington

Se pare că deciziile lui Donald Trump au și consecințe directe asupra familiei sale. Ivanka Trump a început să aibă probleme în afaceri în ultima perioadă. Magazinele refuză să mai comercializeze colecțiile de haine, ca răspuns la hotărârile luate de președintele Statelor Unite ale Americii imediat după ce a fost investit în funcție.

Conform celor de la New York Times, lanțul de magazine Nordstroma a anunțat vineri că a renunțat la articolele vestimentare produse de Ivanka Trump. Reprezentanții companiei au precizat că renunță la 10% din brandurile comercializate până în prezent. „Am hotărât să nu cumpărăm piese ale brandului Ivanka Trump, deoarece nu au performanță în vânzări”, afirmă Nordstrom.

De altfel, exemplul a fost urmat și de lanțul de magazine Neiman Marcus, cu sediul în Dallas. Aceștia au înlăturat toate produsele comercializate de fiica președintelui, inclusiv bijuteriile, atât din magazine, cât și de pe site.

Peste Ocean există o adevărată campaniei anti-Trump pusă la cale de câteva săptămâni de un grup de activiști intitulați „Grab Your Wallet”. Aceștia solicită lanțurilor de magazine să înceteze orice colaborare cu familia președintelui american. Ba mai mult, pe site-ul lor, grabyourwallet.org, există chiar și o listă publică ce conține companiile pe care activiștii consideră că ar trebui boicotate…

Ivanka Trump este fiica cea mare a lui Donald Trump, născută la 30 octombrie 1981; a intrat în lumea afacerilor după ce a lucrat o perioadă ca fotomodel. Aceasta s-a alăturat unei firme care confecționează diamante, „Dynamic Diamond Corp”, pentru a-și crea propria linie de bijuterii. Primul magazin înființat de ea îi poartă numele.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news