Home Stiri Jador, deranjat de faptul că este criticat pentru muzica pe care o face

Jador, deranjat de faptul că este criticat pentru muzica pe care o face

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 938 views 2 minute timp de citit

De curând, Jador a fost invitat în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici și, printre altele, a vorbit și despre modul în care el și ceilalți care s-au axat pe un anume gen de muzică sunt văzuți de către cei din jur. Acesta este profund deranjat de faptul că sunt văzuți ca fiind mai puțin inteligenți.

„Am văzut la televizor: Loredana a făcut piesă cu nouă maneliști. Nici nu mai contam, noi eram nouă maneliști. Și era acolo cine? Florin Salam, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, eu, care să zicem că nu trebuie să aibă atât respect că, mna, e mai tânăr, dar punem pentru ăia vechi, care sunt niște artiști.

Loredana și restul. Loredana este o artistă de excepție, foarte bună și o apreciem cu toții și o iubim, dar, în ochii unora, suntem doar niște maneliști.

Asta pentru că ne consideră niște analfabeți, niște needucați și multe alte lucruri. Cum să comentezi de niște oameni valoroși? Dar nu, noi suntem țigani și suntem într-adevăr huiduiți în anumite contexte”, a spus Jador în cadrul podcast-ului.

Săndel Bălan a declarat că videoclipul piesei Fericire a costat o adevărată avere, cantitatea de muncă ce s-a depus fiind impresionantă. „Sunt piese muncite, cu versuri faine, nu-s pe golăneală, textele sunt actuale, inteligente. Important este ca, la final, piesa să fie fredonată pe stradă. Din păcate, am văzut că mulți fani de-ai Loredanei Groza nu au reacționat elegant, dar probabil nu au avut răbdare să asculte piesa și vocile.

Cele mai ieftine, în aer liber, unde nu este nevoie de recuzită, costă cam 2.500-3.000 de euro, cele cu mai mulți artiști, cu un regizor de top, cu recuzită, ținute scumpe, ajung și la 25.000-30.000 de euro. Videoclipul «Fericire» este scump, se văd investiții majore, poate ajunge la un preț maxim. Nu ai ce să îi reproșezi lui Costi Ioniță. Videoclipul «Fericire» e fără cusur, e foarte bun”, a spus acesta, potrivit celor de la impact.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies