Home Stiri Jador, primele declaraţii după ce a fost eliminat din competiţia „Survivor”

Jador, primele declaraţii după ce a fost eliminat din competiţia „Survivor”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 763 views 2 minute timp de citit

Jador a părăsit competiția Survivor. După mai bine de patru luni în jungla din Republica Dominicană, acesta se întoarce în România din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Jador a suferit mai multe accidentări care nu i-au permis să rămână în competiție.

„Sunt foarte bucuros că mi-am recăpătat viața. Am încercat să mă tund singur, dar nu cred că e bine. Nu prea mi-a ieșit, frizerul o să mă certe. Mi s-a rupt un dinte, sunt cioroi, dar am scăpat de «Survivor». În sfârșit, mănânc ce vreau eu! Piciorul meu… e rupt menisculul, niște ligamente întinse și alte chestii. Sunt vai de capul meu, fără dinte, în fine… Vă iubește tata Jador și vă mulțumește că l-ați susținut în competiție”, a fost mesajul acestuia.

„Prima lună a fost cea mai grea. Am plâns de foame, a fost foarte greu, dar mă bucur că m-ați invitat și am avut oportunitatea să vin aici.

Mi-am rupt dintele, piciorul, spatele, stomacul. Luam pastile cu pumnul și nu știam pentru ce sunt. Am fost cel mai bolnăvicios de aici. A fost minunat. Dacă eu m-am accidentat, înseamnă că trebuie să câștige unul care chiar are nevoie”, a mai declarat manelistul în fața colegilor de la Survivor.

„Mă simt bine. Nu aș fi vrut să fiu eliminat deloc, aș fi vrut să rămân, dar Dumnezeu decide. Dacă mie mi s-a întâmplat, înseamnă că trebuie să câștige unul care are nevoie. De când aveam cinci ani, voiam să devin cântăreț. Eu am ajuns la «Survivor» să o uit pe neagra, o întâmplare. Dacă tu îi spui unuia că nu e bun, ăla nu e bun, e psihic. Mie toată viața tata mi-a spus că nu sunt bun și a trebuit să demonstrez că sunt bun.

Dumnezeu așa a vrut, să mă accidentez. Azi plec, sâmbătă după-amiază ajung. Am realizat multe greșeli pe care le-am făcut în viața mea. În viața normală nu ai timp să le gândești. Acolo te gândești la viața ta, ce ai greșit, cu cine. Mi-am dat seama că am greșit foarte mult și încerc să revizuiesc”, a spus Jador pentru emisiunea lui Teo Trandafir, în timp ce se afla în Republica Dominicană…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies