HomeStiri Mondene Jennifer Aniston, replică acidă la adresa lui Brad, după aflarea veștii divorțului! „Asta e karma ta!”

Jennifer Aniston, replică acidă la adresa lui Brad, după aflarea veștii divorțului! „Asta e karma ta!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 828 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/09/jennifer-aniston.jpg

După ce în anul 2005 a fost părăsită de Brad pentru Angelina Jolie, Jennifer Aniston pare să facă haz de necaz pe seama divorțului celor doi. Actrița a spus că despărțirea lui Brad de Angelina nu ar fi altceva decât o greșeală pe care fostul ei soț trebuie să o plătească acum.

jennifer-aniston

„Asta e karma ta”, i-a transmis Jennifer lui Brad, ca răsplată  pentru ce s-a întâmplat între ei în urmă cu 11 ani. Se pare că vestea divorțului o bucură pe Jennifer. „Jennifer a știut dintotdeauna că se va întâmpla asta”, au declarat mai mulți prieteni de-ai actriței pentru New York Post.

„Toți cei din cercul intim de prieteni ai lui Jennifer o privesc pe Angelina ca pe o maestră nebună a manipulării. Dar cu toții am știut că aventura se va încheia cu Angelina părăsindu-l pe Brad pentru altcineva”, au spus sursele publicației.

Deși au trecut 11 ani de când s-au despărțit, lui Jennifer încă îi pasă de ce se întâmplă cu Brad. „Lui Jen încă îi pasă de Brad și îi dorește binele. A depășit momentul și este foarte fericită cu Justin Theroux”, au adăugat prietenii actriței.

Sursa foto: deadline.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed