Home Stiri Jennifer Lopez: ” Când mariajul se termină, nu e uşor să găseşti iertarea.”

Jennifer Lopez: ” Când mariajul se termină, nu e uşor să găseşti iertarea.”

autor Elena Yvette
510 views 1 minute timp de citit

În urmă cu câţiva ani de zile, artiştii Jennifer Lopez şi  Mark Anthony trăiau o superbă poveste de dragoste. La puţin timp după ce s-au cunoscut, aceştia s-au căsătorit. Din mariajul lor au rezultat şi doi copii (gemeni), dar, cu toate acestea, cei doi au divorţat în urmă cu patru ani. După despărţirea de tatăl copiilor săi, J Lo a decis să vorbească pentru prima dată despre relaţia pe care a avut-o cu Mark Anthony, tatăl copiilor săi. Aceasta a mai recunoscut în cadrul unui interviu oferit unui ziar local, că a sperat şi a luptat vreme de şapte ani de zile pentru a fi totul bine în căsnicia sa. 

globurile-de-aur-2013-jennifer-lopez-nu-a-lasat-nimic-imaginatiei-pe-covorul-rosu-cele-mai-sexy-aparitii

„Când lucrurile merg, nu obosesc. Dar cu eşecurile personale e altă treabă, este prea greu. Când mariajul se termină, nu e uşor să găseşti iertarea. Nu e visul la care am sperat, însă ar fi trebuit să fie mai uşor de stins flacăra resentimentelor, a dezamăgirii şi a furiei. Mariajul cu Anthony a fost cea mai mare dezamăgire a vieţii mele până acum. Am luptat timp de şapte ani. Am ştiut repede că nu era ceea ce ar fi trebuit”, declara Jennifer Lopez.

Singers Jennifer Lopez and her husband Marc Anthony make a donation during the Teleton 2010 tv broadcast at Televisa San Angel on December 3, 2010 in Mexico City, Mexico. Teleton 2010 Day 1 - TV Broadcast Televisa San Angel Mexico City, Mexico December 3, 2010 Photo by Victor Chavez/WireImage.com To license this image (62696562), contact WireImage.com

jennifer-lopez-despre-copii-sai-gem-2303192312

Sursa photo: sport.ro; pentruea.md; justjared.com

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies