Home Stiri Mondene Jennifer Lopez Ignoră Zvonurile de Divorț de Ben Affleck și Își Afișează Verigheta

Jennifer Lopez Ignoră Zvonurile de Divorț de Ben Affleck și Își Afișează Verigheta

autor Elena Yvette
176 views
Jennifer Lopez Ignora Zvonurile de Divort de Ben Affleck si Isi Afiseaza Verigheta

Jennifer Lopez nu a dat atenție zvonurilor despre un posibil divorț de Ben Affleck și a continuat să afișeze verigheta ei în public. În ciuda speculațiilor intense și a mai multor incidente tensionate între cei doi surprinse de paparazzi, Jennifer pare să ignore aceste bârfe și să-și continue viața.

Jennifer Lopez Ignora Zvonurile de Divort de Ben Affleck si Isi Afiseaza Verigheta 3

Incidente Tensionate în Public

Recent, Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți având mai multe discuții aprinse în public, ceea ce a alimentat zvonurile despre probleme în căsnicie. De exemplu:

  • Incidentul din Beverly Hills: Cei doi au fost surprinși certându-se în mașină, ceea ce a devenit viral pe internet​ (The List)​.
  • St. Barts: În timpul unei vacanțe în St. Barts, cuplul a fost fotografiat având o dispută într-un magazin de bijuterii, Ben părând frustrat și gesticulând energic​ (Soap Spoiler)​.

Pregătiri pentru un Posibil Divorț

Cu toate acestea, Jennifer Lopez continuă să-și afișeze inelul de nuntă, sugerând că nu ia în serios zvonurile despre divorț. Potrivit unor surse, ea ar fi început deja pregătirile legale pentru un eventual divorț. Aceste pregătiri includ discuții despre un acord post-nupțial pentru a evita complicațiile financiare în cazul unei despărțiri​ (Yahoo)​.

Jennifer Lopez Ignora Zvonurile de Divort de Ben Affleck si Isi Afiseaza Verigheta 1

Tensiuni în Relație

În plus, există speculații că relația apropiată a lui Ben Affleck cu fosta sa soție, Jennifer Garner, ar putea crea tensiuni. Affleck și Garner împart custodia celor trei copii ai lor, ceea ce poate fi o sursă de conflicte​ (Soap Spoiler)​.

Jennifer Lopez Ignora Zvonurile de Divort de Ben Affleck si Isi Afiseaza Verigheta 2

Indiferent de aceste tensiuni, Lopez și Affleck nu au făcut declarații oficiale despre starea relației lor, menținând o anumită discreție în ceea ce privește viața lor personală. Jennifer Lopez pare să ignore zvonurile și să-și continue viața, afișându-și verigheta și concentrându-se pe cariera și familia sa….

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed