Home Stiri Jennifer Lopez își arată corpul de invidiat, la 53 de ani

Jennifer Lopez își arată corpul de invidiat, la 53 de ani

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 374 views 3 minute timp de citit
  • Mâine, 24 iulie, Jennifer Lopez va împlini vârsta de 53 de ani.
  • Aceasta are un corp de invidiat, așa cum s-a întâmplat întotdeauna, lucru confirmat de cea mai recentă ședință foto.
  • Jennifer Lopez ține un regim alimentar foarte bine pus la punct și face și sport, apelând, de asemenea, la mai multe tratamente corporale.

Mâine, 24 iulie, Jennifer Lopez va împlini vârsta de 53 de ani. Aceasta a postat câteva fotografii în mediul online de la o ședință foto, arătându-le fanilor ei cât de bine se menține la vârsta sa. Aceasta are un corp de invidiat, așa cum s-a întâmplat întotdeauna și niciodată nu s-a sfiit din a le arăta tuturor cu ce se mândrește.

Jennifer Lopez ține un regim alimentar foarte bine pus la punct și face și sport, apelând, de asemenea, la mai multe tratamente corporale care o ajută să se bucure de o siluetă de invidiat. Aceasta este mereu felicitată de către fanii ei și nu numai pentru modul în care arată și toată lumea se întreabă care sunt secretele sale.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit

În urmă cu aproximativ o săptămână, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit. Cei doi s-au reîmpăcat, după ce Jennifer Lopez s-a despărțit de fostul ei partener, Alex Rodriguez, după ce s-a zvonit că acesta ar fi înșelat-o, deși o ceruse în căsătorie.

La scurt timp după ce Jennifer și Ben Affleck s-au împăcat, a venit și cererea în căsătorie și, la scurt timp, Jennifer a  îmbrăcat și rochia de mireasă. Evenimentul s-a desfășurat în mare secret, iar câteva fotografii și filmulețe au fost postate de către cei doi miri în mediul online.

Ceremonia a avut loc aproape de miezul nopții

„A fost atât de interesant. Ne pregăteam să închidem, când a sosit un oaspete special. Am început să tremur puțin, știi: «O, Doamne, aceasta este Jennifer Lopez pe care ne pregătim să o căsătorim!».

În timp ce-și citeau jurămintele unul celuilalt, au fost atât de drăguți, amândoi erau emoționați. Au plâns amândoi. Copiii erau chiar acolo, în spatele lor. Ea a purtat o rochie drăguță, elegantă, bej, din dantelă. Avea o trenă atașată. Voalul era frumos.

Totul a fost foarte elegant și frumos. A fost uimitoare. Avea un buchet frumos, alb, iar el, butoniere care să se asorteze”, a mărturisit Kenosha Portis, unul dintre martorii de la Little White Wedding Chapel, în cadrul unui interviu acordat la ”Good Morning America”.

Mai mult decât atât, conform spuselor sale, ceremonia de căsătorie a avut loc la miezul nopții, cu puțin timp înainte de ora 12:00. Momentul a fost unul extrem de emoționant și de frumos, pe care, cu siguranță, îl vor ține minte pentru totdeauna…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies