HomeStiri Mondene Jennifer Lopez și Ben Affleck se întorc separat din luna de miere, după ce au decis să se separe

Jennifer Lopez și Ben Affleck se întorc separat din luna de miere, după ce au decis să se separe

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 715 views
Jennifer Lopez și Ben Affleck se întorc separat din luna de miere, după ce au decis să se separe (4) in Stiri Mondene
  • La nici o lună de la nuntă, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au separat. 
  • Cei doi se aflau în luna de miere, la Paris.
  • Motivul pare a fi destul de bizar, deoarece abia ce și-au unit destinele.

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au unit destinele în urmă cu trei săptămâni, în mare secret. Ceremonia a avut loc în Las Vegas, aproape de miezul nopții, dar, cu toate acestea, cei doi au luat decizia de a se separa, chiar în timpul lunii de miere.

Jennifer Lopez a fost cerută în căsătorie în urmă cu aproximativ patru luni și, acum trei săptămâni, cei doi s-au căsătorit. Cu toate acestea, aceștia au decis să se separe pentru o perioadă.

Jennifer Lopez și Ben Affleck se întorc separat din luna de miere, după ce au decis să se separe (1) in Stiri Mondene

Jennifer Lopez și Ben Affleck au luat o pauză

Jennifer Lopez și Ben Affleck nici măcar nu s-au întors împreună din luna de miere. Se pare că Jennifer Lopez va rămâne prin Europa și își va continua vacanța, în timp ce Ben Affleck se va întoarce în Los Angeles.

O sursă apropiată acestora a declarat că cei doi sunt conștienți de ceea ce implică meseriile lor și sunt de acord să stea departe unul de altul, potrivit declarațiilor făcute pentru ”Hollywood Life”.

Jennifer Lopez și Ben Affleck se întorc separat din luna de miere, după ce au decis să se separe (3) in Stiri Mondene„Singurul lucru care face ca relația lor să fie atât de unică este că ei știu mai bine decât oricine altcineva rigorile pe care le presupun carierele lor. Petrecerea timpului separat îi face mai puternici și este perfect pentru că, atunci când sunt despărțiți, câștigă mulți bani. Este o situație de câștig-câștig”, a declarat persoana respectivă.

Jennifer Lopez și Ben Affleck se întorc separat din luna de miere, după ce au decis să se separe (2) in Stiri Mondene

Artista și Ben au semnat un contract prenupțial

Jennifer Lopez și Ben Affleck au semnat un contract prenupțial, înainte de nuntă. Prin intermediul acestuia, J Lo i-ar fi cerut lui Ben să întrețină relații intime de cel puțin patru ori pe săptămână, iar acesta a fost de acord, deoarece l-a semnat.

Pe contul său de Instagram, Jennifer Lopez a spus că a fost cerută în căsătorie în timp ce își făcea o baie cu spumă. Acesta i-a dăruit un inel cu o piatră verde, culoarea ei preferată.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed