HomeStiri Mondene Jennifer Lopez a vorbit despre despărțirea de Ben Affleck. Iată ce a spus vedeta!

Jennifer Lopez a vorbit despre despărțirea de Ben Affleck. Iată ce a spus vedeta!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/11/Jennifer-Lopez-a-vorbit-despre-despărțirea-de-Ben-Affleck.-Iată-ce-a-spus-vedeta2.jpg

Jennifer Lopez a fost părăsită de actorul Ben Affleck cu câteva zile înainte de nuntă, acest lucru reprezentând o adevărată traumă pentru cunoscuta artistă. Deși i-a fost foarte greu să își revină, vedeta a reușit să își refacă viața după o lungă perioadă.

Jennifer-Lopez-a-vorbit-despre-despărțirea-de-Ben-Affleck.-Iată-ce-a-spus-vedeta2 in Stiri Mondene

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit în anul 2002, actorul oferindu-i un inel în valoare de 1,2 milioane de dolari. Nunta a fost programată pentru luna septembrie a anului 2003 însă celebra cântăreață a fost părăsită de Ben cu doar câteva zile înainte de marea ceremonie. Cei doi au anunțat oficial abia în anul 2004 faptul că logodna s-a rupt și că nu va mai avea loc nicio nuntă, niciodată.

Acest lucru a marcat-o pe Jennifer Lopez, experiența tragic lăsând răni adânci în sufletul vedetei.

„Am fost disecată. Mi-am pierdut încrederea în mine şi mă tot întrebam dacă am ce căuta în această industrie. Relația mea cu Ben Affleck se degrada în fața întregii lumi. Nu cred să fi suferit din dragoste până când l-am cunoscut pe Ben. Îmi făcusem atâtea speranţe în legătură cu relaţia noastră! A fost foarte greu pentru mine să fiu părăsită cu puţin timp înainte de nuntă. Când treci prin astfel de momente şi o lume întreagă îţi află durerea, este imposibil că acest lucru să nu te schimbe. Mi-au trebuit doi ani ca să îmi revin și să o iau de la capăt”, a povestit Jennifer Lopez…

in Stiri Mondene

Jennifer Lopez a mărturisit în cadrul documentarului „Behind The Music” faptul că Ben a reușit să o schimbe și să o marcheze pentru totdeauna.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed