HomeStiri Mondene Jim Carrey, acuzat de moartea iubitei sale! Actorul a fost dat în judecată pentru că i-ar fi procurat medicamentele cu care s-a sinucis!

Jim Carrey, acuzat de moartea iubitei sale! Actorul a fost dat în judecată pentru că i-ar fi procurat medicamentele cu care s-a sinucis!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 857 views
american-actor-jim-carrey-3-2515_640x443 in Stiri Mondene

Jim Carrey trece printr-o perioadă nefericită. După ce anul trecut și-a pierdut iubita, acum este acuzat de moartea acesteia.

american-actor-jim-carrey-3-2515_640x443

Jim Carrey a fost dat în judecată pentru că i-ar fi procurat iubitei sale medicamentele cu care aceasta s-a sinucis. Se pare că vedeta ar fi cumpărat medicamentele folosind numele fals Arthur King, după care a încercat să-și ascundă fapta. Medicamentele obținute dădeau dependență și puteau fi achiziționate doar prin rețetă. Însă Jim Carrey a făcut rost de acestea în mod ilegal și i le-a oferit iubitei sale, deși știa că era depresivă și mai încercase, în trecut, să se sinucidă.

Iubita lui Jim Carrey, Cathriona White, a murit anul trecut din cauza unei combinații de Ambien (un somnifer puternic), Propranolol (un beta-blocant prescris împotriva anxietății), precum și ”o doză masivă de Percocet”, un puternic analgezic.

Sursa foto: inoutstar.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed