Home Stiri Johnny Deep e falit

Johnny Deep e falit

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 597 views 2 minute timp de citit

Se pare că Johnny Deep a ajuns la fundul sacului, averea lui risipindu-se fără să-și dea seama. Informația a ieșit la iveală după un proces pe care actorul l-a intentat pentru fraudă.

johnny-deep-e-falit

Averea lui Johnny Deep s-a cam risipit, dar actorul știe cine sunt vinovații. De curând, acesta a intentat un proces fostei echipe de management, The Management Group (TMG), care era deținută de frații Joel și Robert Mandel. Acuzațiile aduse nu sunt puține. Johnny Deep i-a dat pe cei doi în judecată pentru fraudă, neglijență în afaceri și încălcarea unor obligații contractuale.

Se pare că din cauza celor doi actorul a suferit pierderi de milioane de dolari. Sau cel puțin aceasta este varianta lui Johnny Deep, căci frații Mandel susțin că pierderile au fost cauzate de stilul de viață al actorului, acesta fiind o persoană foarte cheltuitoare, căzând chiar și în patima alcoolului, informează cei de la US Weekly.

Joel și Rober Mandel au declarat la unul dintre termenele de judecată că starul din „Pirații din Caraibe” cheltuie lunar nu mai puțin de două milioane de dolari, dintre care 20 de mii de dolari se duc doar pe alcool. Avocatul celor doi a mai adăugat că singurul vinovat pentru situația în care s-a ajuns este chiar actorul, care duce o viață ultra-extravagantă.

Cei incriminați au adus în fața instanței și documente prin care să-și susțină nevinovăția. Conform acestora, Johnny Deep a cheltuit 75 de milioane de dolari pe 14 case, 18 milioane de dolari pe un iaht de lux și a plătit nu mai puțin de trei milioane de dolari pentru a împrăștia cenușa autorului Hunter Thompson în Aspen, Colorado, cu un tun special creat în acest sens…

La aceste sume colosale se adună cele șapte milioane de dolari oferite de actor fostei soții după divorț. În plus, Johnny Deep cheltuie lunar 200 de mii de dolari pe zboruri, 15 mii de dolari pentru securitate și 300 de mii de dolari pentru proprii angajați.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies