HomeStiri Mondene Johnny Depp despre Donald Trump: „Când a fost ultima dată când un actor a ucis un președinte?”

Johnny Depp despre Donald Trump: „Când a fost ultima dată când un actor a ucis un președinte?”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
johnny-depp-story_647_121016025905 in Stiri Mondene

Cunoscutul actor Johnny Depp face frecvent comentarii la adresa președintelui Donald Trump.

johnny-depp-story_647_121016025905

Un reprezentant al președintelui Donald Trump a declarat pentru canalul CNN faptul că președintele condamnă violența în toate formele ei și este contrariat de faptul că personalități precum Johnny Depp nu sunt de aceeași părere: „Sper ca unii dintre colegii domnului Depp să vorbească despre acest lucru, dacă el însuși nu o va face. Se vor lua măsuri pentru aceste comentarii retorice la adresa președintelui”.

Johnny Depp nu-și ascunde părerile referitoare la Donalds Trump, ba din contră, profită de fiecare ocazie să spună ceea ce gândește.

În timp ce se afla pe scenă, în fața unei mulțimi, actorul a întrebat: „Putem să-l chemăm aici pe Donald Trump? Cred că are nevoie de ajutor”.

deppfantastic

Depp, care și-a prezentat filmul The Libertine în cadrul festivalului de muzică, a declarat: „E doar o întrebare, nu insinuez nimic. Oricum, acest lucru va apărea în presă. Va fi oribil. Îmi place că luați toți parte la asta, totuși. Dar întreb, când a fost ultima dată când un actor a ucis un președinte?”…

La scurt timp după ce a pus întrebarea, actorul a primit mii de replici diverse, în urma cărora a răspuns: „Vreau să clarific un lucru. Nu sunt un actor. Mint ca să trăiesc. Oricum, am făcut asta atâta vreme și poate e timpul să mă opresc. Mă bucur că sunteți aici”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed