Home Stiri Jojo are probleme de sănătate. Vedeta a vorbit despre ceea ce i se întâmplat

Jojo are probleme de sănătate. Vedeta a vorbit despre ceea ce i se întâmplat

autor Bodnar Anca
328 views 2 minute timp de citit
  • Jojo are probleme de sănătate
  • Vedeta nu a mai putut să facă sport
  • Terapeutul o ajută să își revină

Jojo are o siluetă de invidiat, și deși pare că muncește zilnic pentru asta, se pare că unele probleme de sănătate au oprit-o din a mai face sport în ultimul timp.

Ce probleme de sănătate are Jojo?

Vedeta a vorbit despre problemele de sănătate prin care trece în ultima perioadă, evidențiind faptul că acestea au oprit-o din a face mișcare, iar asta nu îi place absolut deloc.

„Am niște probleme lombare și cervicale și nu mai pot să mă antrenez așa, necontrolat”

„Nu am mai făcut sală în ultimii ani din cauza spatelui. M-am reapucat de antrenamente cu terapeutul care m-a ajutat cu spatele acum un an și jumătate. Am niște probleme lombare și cervicale și nu mai pot să mă antrenez așa, necontrolat, cum mă antrenam până acum. Mi-am ridicat copiii nonstop în ultimii ani, alte greutăți nu prea am ridicat. Să îți duci copilul pe un braț este o poziție greșită. Eu am reușit să-mi vătămez și un umăr așa (…) Și mi-am rupt aici un mușchi și am avut de tras foarte mult.

Am un terapeut bun, care m-a ajutat să trec peste acest episod. Am avut un blocaj destul de mare pe spate, acum un an și ceva și cu el mă voi antrena în continuare. Este și trainer și mă va antrena pe pilates și antrenament din ăsta funcțional, un pic de aerobic și un pic de greutăți, dar folosite cu cap, pentru că nu mai poți, după o anumită vârstă, să te apuci pur și simplu să alergi pe unde vrei sau să tragi de niște greutăți fără să ai mișcările controlate sau postura corectă” , a povestit actrița pentru playtech.ro.

Vedeta face tot ce e posibil pentru a se recupera și a reveni la activitățile care o definesc, însă până atunci este extrem de atentă la sfaturile specialiștilor.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies